Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 polskich złotych

krew z odbytu

Polecane posty

Gość 50 polskich złotych

dzisiaj jak robiłam kupe ,podczas podcierania na papierze zauwazyłam dwie krople jasniutkiej krwi,przestraszyłam sie bardzo nie wiem co to moze byc, gdy podcierałam sie drugi raz juz tego nie było.Czy ktos tez tak mial?? :(

Gość 50 polskich złotych
prosze odpiszcie

Gość wezwijcie lekarza
do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! krew w kale nie jest normą!

lepiej dmuchać na zimne, idź do lekarza i poproś o badanie per rectum lub skierowanie na badanie rektoskopowe, nie bój się i idź się zbadać!

Gość 50 polskich złotych
ej ale ja pytam powaznie

Gość podryw na
i masz powazna odpowiedz ewentualnie moga to byc hemoroidy ale rektoskopia nie zawadzi

Gość 50 polskich złotych
dzieki dziewczyny a na czym ta rektoskopia polega?? dzisiaj wieczorem wezme sobie czopki na hemoroidy i zobaczymy jak nie pomoze pojde do lekarza

Nie lecz się sama! Rektoskopia polega na tym że lekarz bd oglądał odbytnicę za pomocą optycznego urządzenia-rektoskopu, czy nie ma żadnych niepokojących zmian u Ciebie

Gość 50 polskich złotych
brzmi okropnie ;/ jest to bardzo nieprzyjemne?

ALBO JEST TO KREW Z JELITA ALBO Z SAMEGO BRZEGU CI COŚ PĘKŁO, ZRÓB BADANIE KAŁU W KIERUNKU UTAJONEJ KRWI I IDŹ Z TYM DO LEKARZA

nieprzyjemne na pewno, ale trzeba się psychicznie dobrze nastawić i powiedzieć sobie ze to ważne dla twojego zdrowia a nawet czasem życia. dzięki wczesnej diagnostyce można zareagować i wyleczyć

Gość se
tez raz tak mialam, nic z tym nie zrobilam ;/ no ale to moga byc hemoroidy, popekane naczynia, cos z jelitami jak pisali inni forumowicze.a moze to tez byc poczatek..bulimii.

Gość AnielaAniela
mam to samo to hemoroidy mecze sie z tym biore leki ale z mizernym skutkiem ide do lekarza w tygodniu