Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -patiuszkaa-

On chce, a ja nie

Polecane posty

Gość -patiuszkaa-

Mój chłopak chce juz dziecka , a ja sie jeszcze zastanawiam . Co robić i co mu powiedzieć??

Gość -patiuszkaa-
ja prawie 20 on 26

Gość rgt
postaw warunki ślub odpowiednie warunki finansowe i robicie dzidziusia:)

że jeszcze nie czas na Ciebie A sytuacja pozwala wam na dziecko? Jak nie to zawsze możesz też tym się tłumaczyć

mam podobna sytuacje moj bardzo chce ja sie waham.wiem jedno najpier musze miec za co dziecko utrzymac a potem... bardzo lubie dzieci i tez chce ale wole poczekac. zastanow sie czego chcesz czy jestes na to gotowa i czy macie za co utrzymac malenstwo:)

Spokojnie zanim chłopak stanie sie meżem to upłynie z 1,5 roku (w koncu chce rodzine założyc to powinien ją zalegalizować, chyba ze Ty nie chesz to inna sprawa) może jakies studia rozpocznij, i faktycznie pytanie czy macie swój dach nad głową i odpowiedni dochód?

Gość -patiuszkaa-
Z utrzymaniem go raczej nie bylo by wielkiego kłopotu bo mój chłopak pracuje i nawet dosyc zarabia.Tylko, ze ja sie boje o szkołe.

Gość -patiuszkaa-
Już sama nie wiem co robić. Dzisiaj mu powiedziałam, ze moge przestać brać tabletki od marca.I poprostu będziemy kochać się bez zabezpieczenia.Jak już bede w ciąży to bede szczęśliwa i już.Powiedziałam mu, że nic na siłe i , że czasamu ludzie sie starają po pare a nawet pareniaście miesięcy.Wiec zobaczymy jak to będzie. Ja już praktycznie bym też chciałą mieć dzieco ale te studia ciagle mi daja niepewność. Nie wiem czy dobrze zrobiłąm?

Mysmy z meżem tez sie nie starali tylo przestaliśmy sie zabespeczać i ciąża w 2 cyklu więc nie licz za bardzo że sie odwlecze ;)

Gość litościiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zabeZpieczać!!!!!!!!!

Gość litościiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i co to jest "myśmy?"??????????????? Razem z mężem, wspólnie itp. wieeeeeeś!

Gość feddddd
tak jest, ródź tak jak marcienkiewiczowa zamiast się uczyć i co, została załatwiona przez męża jak gówniarz na stare lata.

Mój ostatni facet tez chciał dziecka, wspólnego mieszkania. Ja podobnie jak Ty miałam studia i dla mnie było za wcześnie. Nalegał za bardzo więc go zostawiłam bo nie liczył się z moimi planami i ze mną. Rób jak uważasz, ale ja bym się zastanowiła czy to odpowiedni wiek na macierzyństwo.