Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkblodii

kłopot

Polecane posty

Gość pinkblodii

mam problem otóż kocham sie od roku w pewnym chłopaku(przyjacielu)... że tak powiem lece na niego masakryczne kiedys rozmawialiśmy o sexie i on byl chetny tylko powiedzial mi ze nie chce budowac stalego związku jak na razie... ale ja go kocham i do tego strasznie pragnę.. wiec przespac sie z nim czy nie?? :(

Gość pinkblodii
pomocy :(

to że go kochasz nie znaczy że musisz z nim iść do łózka (dotyczy czasu przed ślubem :P)

Gość mawronka na odwyku
a chcicę to można mieć :p tylko co wtedy jak za miesiąc czy coś cię zostawi a ty będziesz żałować ?

Gość pinkblodii
a to, że go pragnę i jak go widzę to od razu mam jakieś głupie myśli też nie??:D łooo o ślubie nawet nie pomyślałam ;P

Gość pinkblodii
właśnie boję się tego, że będę żałowac ale czy bardziej nie będę żałowac tego że teraz nie spróbowałam??

Gość pinkblodii
nigdy w życiu bym się na takie coś... ale on ma w sobie coś takiego że dla niego trace głowę i jestem w stanie zrobic wszystko... a chęci to na niego mam ojjj i to duże ;D

Gość pinkblodii
hmm czy ja wiem... dzwoni pisze, mówi czułe słówka ale czy on kocha nie wiem;/ trudno mi to ocenic w sumie pokazuje że mu zależy... a stałego związku nie chce budowac przez jakiś czas bo ma prace taką że często musi wyjeżdżac ale za 4 miesiące ją zmienia wiec może sie uda???

Pewnie, prześpij się z nim. A potem załóż topic pt. "Przespałam się z kolegą z klasy a teraz on się nie odzywa. Ratunku". Albo "Przespałam się z chłopakiem a on mnie nie kocha". Czy też "Jestem w ciąży a ojciec mojego dziecka nie chce mnie znać". Boże, widzisz i nie grzmisz! Kolega znalazł gąskę na ciupcianie, młodą, chętną, zdesperowaną. A potem te dziewczyny dziwią się, że facet się do nich nie odzywa, że ich nie szanuje... Dziewczyno, rób co chcesz, ale żebyś potem tu nie pisała i nie wylewała żalu po tym, jak pójdziesz z nim do łóżka a on nagle przestanie Cię zauważać (bo dostanie co chciał - chyba, że nie będzie to jednorazowy numerek tylko stały układ seksualny).

Gość pinkblodii
to nie jest kolega z klasy jesteśmy trochę starsi :D jeżeli chodzi o ciąże jest wykluczona wiem co to antykoncepcja :)

Gość czemu nie hhehe
prześpij się z nim jak każda młoda kuUrwa:)

Po wadze "kłopotu" wywnioskowałem, że chodzicie do szkoły - pomyliłem się. ;) Ja uważam, że facet po prostu szuka kogoś na seks. Jeśli wie lub domyśla się co do niego czujesz to prawdopodobnie skorzysta z okazji. Z tym że wtedy skończy się przyjaźń i zaczną oczekiwania z Twojej strony, czego on może nie dostrzec. Bo przecież mówi wyraźnie: seks tak, związek nie.

Gość pinkblodii
stały związek nie,ponieważ jak pisałam wcześniej ma problemy z pracą... a dziecko ojj jak już sie trafi to jestem wstanie je utrzymac i wychowac a też mam pewnośc że on by mnie samej z dzieckiem nie zostawil

Nie rozumiem tylko co ma stała praca do stałego związku, przecież to się nie wyklucza!

Gość pinkblodii
no bo w tej co jest teraz to np bo my jesteśmy z łodzi i jest na miejscu a zaraz np może dostac telefon i bedzie musiał wyjechac na kilka dni za granicę o to chodzi

Nadal nie widzę związku. Ja też nieraz muszę wyjechać na kilka dni w związku z pracą i jakoś mogę być mężem i ojcem... A wcześniej mogłem być partnerem, narzeczonym.

Gość pinkblodii
no widzisz Tobie się to zdarzało raz na jakiś czas... a jemu dosyc często i chodzi o to, że obydwoje wiemy, że związek nie ma szans przetrwać jeżeli musiałby zostac tam dłużej to ja bym chyba zwariowała... za kilka dni on bedzie musiał wyjechac na kilka tygodni, a ja już myśle jak wytrzymac, a on chyba się boi w to wszystko angażowac... a istanieje możliwośc że sex nas zbliży??

to zależy czy on coś do Ciebie czuje. Ale generalnie marne szanse, by sam seks ludzi zbliżył na tyle, by byli ze sobą w związku.

Gość pinkblodii
sama nie wiem... ale ja go bradzo pragnę - wiem że to egoistyczne ale może i masz rację po co psuc przyjaźń ale skoro on chce sexu tak samo jak ja to może to popsuć między nami???

Może, bo mimowolnie to obudzi w Tobie oczekiwania - skoro ze sobą sypiamy, to jesteś mój. Tak zaczniesz myśleć po jakimś czasie. Nie masz gwarancji, że on - korzystając z tego układu i Twoich odczuć - nie będzie szukał innej kobiety.

Gość pinkblodii
ale też nie mam gwarancji, że nie będę żałowała, że nie spróbuje teraz a może akurat się uda?? cholera noo już sama nie wiem :(

Gość pinkblodii
ale jak nie zaryzykuje to się nie dowiem?? a to, że mnie zostawi to też może stac się jak będziemy już małżeństwem;/ zawsze jest ryzyko, że on może zostawic mnie albo ja jego :(

no to zaryzykuj i się dowiedz - to chciałaś tu przeczytać? Jesteś dorosła, więc rób jak uważasz i to z nim powinnaś sprawę przedyskutować a nie na forum.