Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

ciaza, milosc, seks-mam problem

Polecane posty

estem w polowie piatego miesiaca i caly czas sie kochamy,jednak,ze pewna sytuacja ostatnio lekko mnie zmartwila.Az glupio mi o tym pisac....Moj Kochany poprosil mnie ostatnio abym cos mu przyniosla z kurtki i niechcacy natknelam sie tam na \"listek\" tabletek, na ktorych napisane bylo HOT.tabletki ciemnoniebieskie w ksztaucie jajeczek.Zapytalam go co to za pigulki a on powiedzial mi, zbywajaco,ze takie tam witaminy, ktore mu kiedys lekarz przypisal jako suplement diety z racji tego,ze nie je miesa......Nie uwierzylam,jednak nie chcialam prowokowac nieprzyjemnej sytuacji i nie kontynuowalam tematu.Sprawdzilam w googlach \"HOT tabletki\" i tematyka byla tylko i wylacznie erekcyjno-orgazmowa.Zastanawiam sie czy to ja w ciazy przestalam podniecac mojego Ukochanego czy bycmoze on zawsze bral takie pigulki..?Nie wiem czy wogole z nim o tym rozmawiac.W jakim wieki mezczyzni \"slabna\" w tej dziedzinie?

w jakiw wieku mezczyzni zaczynaja miec problemy z erekcja?

nie mam na mysli problemu z wytryskiem lecz z erekcja

ponadto chcialabym dodac,ze ja mam 22 lata a moj kochany 39 i nigdy wczesniej nie spotkalam sie z takim problemem,a mialam 2 chlopakow wczesniej., z tymze tamci byli wiele mlodsi i czlonek sztywnial im na kamien podczas samego calowania sie.Czy to moze miec zwiazek z wiekiem?