Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjsghuyuiuiuyyu

najciekawsze studia - nienajbardziej dochodowe, tylko najciekawsze

Polecane posty

Gość zabic hooja wujka kabanosa

Gość a może....
albo filozofia , archeologia?

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahahahah dobre

Gość wujek kabanosa
a prawda jest taka ze mam 34 lata mieszkam z rodzicami i codziennie lize mamusi cipke az ma super orgazm a potem sra mi w twarz a ja to jem i dalej lize jej pipke. i masturbuje sie zawsze pod prysznicem z kaczuszka zolta

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tzn z tym wujkiem kabanosem;p a archeologia musi byc faktycznie super:))) i astronomia, robotyka itp

Gość mysia-pysiaa
prawo. Czasem jest nudne ,a czasem bywa ciekawe.. Jest np kryminalistyka, dużo historii , medycyna sądowa (sekcje zwłok), chodzi się na rozprawy

Gość aaaaaaaaaaddd
mysia-pysia jestem w 1 klasie liceum i planuje studiowac prawo moglabys napisac cos wiecej o tych studiach?

Gość wujek kabanos
a tak naprawde nie jestem socjologiem tylko po zawodowce w zawodzie piekarz cukiernik :O

Gość wujek kabanos
żałośni jesteście, socjologowie od siedmiu boleści. polecam zacząć od Comte'a. szcześć boże

Gość wujek kabanos
ale niedlugo podejme specjalizacje w kierunku masarnik linoskoczek

Gość krystyyyyyyyynaaa
wujku kabanosie - pochwal sie lepiej gdzie pracujesz po takich przyszlosciowych studiach jak socjologia? :O

Gość wujek kabanos
studiuję jeszcze. a socjologię robię dodatkowo.

Gość qqqq123
prawo w zadnym wypadku nie jest ciekawe, na 1 roku sa tak denne przedmioty, ze mozna sie zniechecic na cale 5 lat, zreszta w miare ciekawe przedmioty to mozna na palcach 1 reki policzyc, wiem bo studiuje :O

Gość klmklmklm
lol dajcie wujkowi spokoj, uczepili sie socjologia jest ciekawa! studiowalam ;)

Gość mysia-pysiaa
jest dużo nauki więc lepiej uczyć się na bieżąco (chociaż ja tak nie robię co odbija się na ocenach :p) , ale za to bardzo mało zajęć (np w tym semestrze całkowicie wolne piątki). Na pierwszym roku nie ma zbyt ciekawych zajęć jest prawo rzymskie wstęp do prawoznastwa , logika, historia prawa i panstwa polskiego itd. Na drugim zaczynają się ciekawsze zajęcia. jeżeli chcesz iść na dzienne studia to musisz dobrze zdać maturę (wos ,historia) bo jest bardzo dużo chętnych na ten kierunek. Na wieczorowe i zaoczne powinnaś dostać się bez problemu nawet jeśli kiepsko zdasz maturę ( bo zwykle rekrutacja polega na składaniu dokumentów do wyczerpania limitu miejsc przynajmniej na umcs) , ale to dość dużo kosztuje (ok 5 tys rocznie)

Gość qqqq123
na 2 roku wcale nie ma ciekawych przedmiotow, jedynie prawo karne, a tak to administracyjne, rzymskie, doktryny- nuda totalna :O jesli ktos nie ma samozapalu to nie radze isc na ten kierunek, u mnie ludzie na 1 roku masowo sie rozczarowywali, ja rowniez

Gość mysia-pysiaa
zależy co kto lubi. ja lubię historię, a na prawie jej nie brakuje więc nawet mi się podoba

Gość do you do you wanna dance
a czy studiuje ktos z was dziennikarstwo lub archeologie? bo sama sie zastanawiam nad tymi kierunkami moglibyscie cos wiecej napisac?

Gość qqqq123
mi sie tez zawsze wydawalo ze lubie historie, ale historia wykladana w szkolach a na prawie sie rozni diametralnie, a mnie jakos nie kreci uczenie sie o bzdurach w stylu 1000 kodeksow z roznych krajow i ustroj francji, niemiec, anglii, rosji :O

Gość mysia-pysiaa
ale np rzym był ciekawy moim zdaniem

Gość agatek02
Ja sądzę, że ciekawe studia to filologia indyjska ;)

Gość kto co lubi
A nie uważacie, że ta dyskusja jest bez sensu?? To co dla kogoś może być szalenie ciekawe dla innej osoby będzie śmiertelnie nudne.