Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość misiaq27

letrox 25

Polecane posty

Gość misiaq27

witam was! mam takie pytanie a mianowicie jak czuliscie sie przez pierwsze tygodnie brania letroxu? czy po nim sie tyje? czy moze powodowac zaparcia? mam hashimoto tzn tsh 4,64przy normie do 4 a przeciwciala Anty Tg 51 przy normie do 34. oraz hiperprolaktemie czynnosciowa (wynik po wzieciu meta czegos 4712 przy normie do 2650) od 11 dni zazywam letrox 25 oraz norprolac w dawce 22,5. pierwsze piec dni byly raczej niezmienione poza pojawieniem sie potwornych zaparc!!nie moge sobie z ttym poradzic, ostatnio kilka dni temu zaczelam sie czuc dziwnie a mianowicie najpierw czuje takie spowolnienie psychoruchowe taka jestem ni to spiaca ni niewiadomo co, nieprzytomna-jak manekin jakis co kaza to zrobie, potem po kilku godzinach nastepuje wybuch tzn placze, jestem zdenerwowana bez powidu i mam przy tym dreszcze, potem po jakims czasie sie uspokajam jest normalnie i od nowa... poza tym te zaparcia,juz tak dawno nie bylam w toalecie..brzyuch boli achh..szkoda gadac-prosze o pomoc czy te objawy sa normalne?czy dawka jest za silna czy za slaba?? viki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować