Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tinka89

blizny po tradziku !!!!!

Polecane posty

Witam mam 20 lat dopiero niedawno wyleczylam sie calkowicie z tradziku niestety mam dosc widoczne blizny czy ktoras z was miala takie problemy macie na to jakies rady ktore w 100% poprawia mi cere? jakies masci a moze lasery ktore zregeneruja te blizny by cera byla gladka bez plam? Piszcie prosze

U kosmetyczki możesz pojsc na zabieg, ktory nazywa sie mikrodermabrazja. Wybieli blizny, splyci pierwsze zmarszczki, wygladzi cere. Warunkiem jest wlasnie zupelnie wyleczenie pryszczy, nie mozna stosowac,gdy jest stan zapalny. Byc moze na zabieg trzeba bedzie pojsc kilka razy, zalezy od zaczerwienienia.

Co do ceny to zalezy od miasta, w mniejszych 1 zabieg to jakies 50-60zł.

mam nadzieje ze to pomoze chcialabym miec wreszcie ladna cere a nie wiecznie kryc sie pod pudrem a w lecie na basenie wygladac jak potwor:/

Mi pomoglo. Tyle ze tradzik potem wrocil, znow zaleczylam teraz i pewnie niedlugo wybiore sie na ten zabieg.

ciesze sie;) a z jakiego jestes maista ja Rzeszow wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak drogo ;)

Ja robilam w Augustowie,wiec drugi koniec Polski. Mysle,ze w Rzeszowie bedzie drozej. Ale przejdz sie i zapytaj.

Wybiela jeszcze taka masc- acnederm. Do kupienia w aptece. Cena to okolo 20-25zł. Osobiscie nie byłam tak zadowolona,jak po mikrodermabrazji. Ale to może zależy od cery.

Czy ktos moglby mi cos jeszcze doradzic? Moze ktoras z was miala podobny problem i sobbie z nim poradzila?

Gość eqwewq
spróbuj Glyco-a. Krem z kwasem, mnie pomógł. Nie wiem cqy jest u Ciebie Super-Pharm ale teraz jes promocja ze kosztuje okoo 32 zł