Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek100

Chciałbym zobaczyć

Polecane posty

Gość Prawiczek100

Hejka trochę mi obciach, ale jestem jeszcze w 100% prawy. Co prawda mam troszkę wiedzy teoretycznej i niewielkie doświadczenie w jeździe na ręcznym przy jakichś tam filmikach, ale chciałbym popatrzeć np. na skype na realną kobietę, z którą mógłbym też popisać. Tak sobie fantazjuję o takiej znajomości i chciałbym ją zrealizować. Jest tutaj jakaś fajna kobieta?

Gość Prawiczek100
Kim jesteś? bo trudno wywnioskować z Twojego pseudonimu, jak możemy nawiązać kontakt?

Gość Prawiczek100
Ups. To już nie dzisiaj, zdążyłem właśnie dojść, tak bardzo się podnieciłem tym, że jakaś kobieta byłaby mną zainteresowana. :( Zapraszam jutro!

Gość Prawiczek100
Prawiczek100 jakiś gej podszywa się, wszystko aktualne!

Gość Prawiczek100
Nie napisałem, że nie mogę znaleźć dziewczyny w realu. Mieszkam w małym miasteczku, dużo się uczę i chyba jeszcze nie mój czas na real. Wieczory mam z reguły wolne i chciałbym przyjemnie wykorzystać ten czas. Interesuje mnie dłuższa znajomość, a nie tylko na 1 wieczór.

Gość hamas
skad jestes dziewcze?

Gość Prawiczek100
Mam 22 lata. Chodzi mi o to, że nie mam czasu, by realnie spotykać się z kobietą i stworzyć związek, a dla samego seksu nie chcę, dlatego będę na razie starał się zaspokajać wirtualnie, ale dużo przyjemniej byłoby w towarzystwie sympatycznej kobiety.

to skąd ja jestem ma najmniejsze znaczenie jakoś nie potrafie zrozumieć, że facet 22-letni nie potrzebuje związku.... czy chociaz jakiegoś spotykania sie z kimś w realu, a chce wirtualnego seksu

Gość Prawiczek100
Jestem jeszcze młody i zdążę. Na razie chcę się uczyć i popracować, żeby coś osiągnąć i zapewnić kobiecie. Jeśli się niespodziewanie zakocham to oczywiście będę bardzo szczęśliwy, ale na dzień dzisiejszy po prostu potrzebuję czasami podarować sobie odrobinę przyjemności i mogę tylko wirtualnie. Jeśli dziewcze nie jesteś zainteresowana to OK. Być może któraś z czytających kobiet ma podobne potrzeby, nie ma partnera i sprawia jej troszkę przyjemności samo zaspokajanie się i gorące rozmowy, tel, skype bądź np na gg.

Ja mam wszystko czego mi trzeba, Twoje zachowanie jest dla mnie po prostu niezrozumiałe. Nie ważne Życzę powodzenia

Gość Prawiczek100
Jeśli kobieta mająca wszystko czego potrzeba przegląda wieczorami forum erotyczne - to ja nie rozumiem kobiet w takim razie, ale nie ważne-:) czekam na sympatyczną dziewczynę.

Gość heheheeee
nikogo takiego tu nie znajdziesz:) a poza tym nie zawracaj sobie glowy takimi glupotami i nie tlumacz sie, ze nie ma czasu... bo czasu zawsze troche zostanie, a kobiety CI sie chyba podobają... tylko pewnie nie umeisz zagadac i stad jestes "prawy" :D

Gość Prawiczek100
żona, nie to przysięgałaś mężowi, więc opuść forum.

Gość heheheeee
powinienes po prostu zdobyc sie na troche wiecej pewnosci siebie... moze by pomoglo

Gość Prawiczek100
Studiując 2 kierunki studiów nie mam czasu czasami jeść. Jestem w stanie poświęcić kobiecie dziennie 30 minut, czy to wystarczy, by zbudować związek? Na dzień dzisiejszy ważniejsze od kobiety jest dla mnie wykształcenie i praca. Nie uważam za rozsądne spotkać się w realu i kochać się z kobietą, której nie kocham, nie jestem dziffką!

Gość a ja ...
rozumiem cię i podziwiam dojrzałość... nie wokół sexu świat się kręci mimo że niektórzy myślą inaczej... powodzenia :) ps. brawo za odpowiedź dziewczęciu, chociaż pewnie tego też nie zrozumiała :):)

Gość Prawiczek100
"a ja..." dziękuję za miłe słowo.

Gość heheheeee
ach, 2 kierunki :) to zmienia postać rzeczy pozdrawiam

Nie no skąd, pewnie ze nie zrozumiała :-) za durna jest :-) A ja - Ty nie masz odwagi sie podpisać na czarno, a ja mam prawo do swojego zdania i szukanie seksu w internecie nie jest dla mnie dojrzałe :-)

Gość Prawiczek100
24 latka czytająca w większości wypociny zboków na pewno jest dojrzała-:) ale nie martw się, rośniesz jeszcze:)

Gość a ja ...
"dziewczę..." a niby co tu robisz ? praca z psychologii ? jak jesteś taka odważna to podziel się wyskokami ze swoim mężczyzną...pewnie się ucieszy

Gość heheheeee
prawiczek... jestes chamski , to CI sie nie przyda :)

Gość Prawiczek100
Nudzi Ci się? ambitna jesteś w taki razie, genialnie zabijasz nudę:) kobieta jak marzenie:) przyszykuj lepiej coś smacznego swojemu facetowi, który zapewne teraz tyra, żebyś Ty mogła się obijać i spraw mu tym przyjemność zamiast gimnastykować się po forach,albo poczytaj Mistrza i Małgorzatę Bułhakowa do snu.