Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meredith23

Do dziewczyn, które mają 3 lata młodszego faceta

Polecane posty

Gość meredith23

Wasze opinie na temat takich związków, czy to wypala?

Gość edek111
Kurwa ! jaki durny temat. 3 lata, 2 lata, czy pięć - jakie to ma znaczenie ?

Gość meredith23
no wlaśnie chciałam poznać wasze doświadczenia z tym związane, nie wiem jak faceci czują sie w związku ze starszą kobietą, niby wiek nie gra roli, dla mnie liczy się osoba ale to tak z ciekawości :D

Gość mimo ze wole kolor szary to
ja mam 4 lata mlodszego;) a jest najdojrzalsze ze wszytskich jakich mialam nawet tyvch po 30:) moj IDEALNY zwiazek:)

Gość likto
moj maz jest cztery lata mlodszy To wypala,nawe bardzo:) Jestesmy razem ponad 6 lat Jest kochany,troskliwy i bardzo odpowiedzialny Kochamy sie do szalenstwa:)

Gość meredith23
pytam bo ostatnio poznaje samych młodszych dziwnym trafem albo nie dziwnym bo sama młodo wyglądam, a teraz granica wieku jest tak płynna, że ciezko odróżnić kto ma ile lat :D Właściwie nie chce chyba takiego związku, który by się wcześniej skończył niż zaczął, a młodsi faceci dopiero zaczynaja "podobje" ... stąd moja obawa :D chociaż to w sumie nigdy nic niewiadomo, jedni bywają niedojrzali do 50tki a inni wyrastają z tego :D

Gość do Meredith
A czy wypada miec 3 lata starszego? Uwazasz, ze jestes za stara rura dla niego, i ze lepiej do Ciebie by pasowal 20lat starszy, bo to normalne? Jak mnie to wkurwia! Dziewczyny same sobie to robicie! Potem faceci uwazaja, ze po 30 trzeba Was wymienic na lepszy model

Gość meredith23
to nie jest tak ja k to opisujesz, jak ktos jest bogaty emocjonalnie patrzy wielopłaszczyznowo na wszystko

Gość meredith23
poza tym nie napisałam czy wypada ale chciałam poznac opinię kobiet, które są w takim związku :)

Gość ktostamsobie1
moja dziewczyna jest 3 lata starsza ode mnie i jestem najgorsza rzecza jaka ją w zyciu spotkala! Ale problemem jest moja niedojrzalosc!

Gość gruszekkaaa
a co myślicie o związku ona 18 on 16? Dodam że on ma świetny charakter, jest zabójczo przystojny i oboje pasujemy do siebie.