Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek18

Problem z nadwagą

Polecane posty

Gość Radek18

Witam Wybaczcie drogie Panie ze pisze na Waszym forum lecz zadnego dobrego dla facetow nie znalazlem. Od 9 lat mam oponke na brzuszku(MAM 18) zawsze bylo mi z tym dobrze. Natomiast chcialbym to w koncu pokonac... Z wiadomych wzgledow - kobiety :). Probowalem roznych diet - lecz nie jestem w tym wytrwaly,najdluzej wytrzymalem tydzien przy kapuscianej. Duzo cwiczylem,biegalem codziennie lecz to utrzymalem tylko przez 1.5tyg. Moi rodzice maja piekarnie wiec kiedy rano wstaje i ide do kuchni widze tylko pączki,bulki itp - same kalorie. Rodzice wracaja pozno z pracy a ze nie potrafie gotowac to opycham sie paczkami ;/ Nie potrafie sie powstrzymac. Jestem z zamilowania informatykiem - duzo siedze... :< Co mozecie mi doradzic? jak moge szybko schudnac i w taki sposob zeby to nie wymagalo ode mnie zbyt duzej motywacji - ktorej niestety mi brak. Chyba pojde po mala pomoc do lekarza rodzinnego - sibutramine. Inaczej moje laknienie bedzie mnei meczyc do konca zycia. Oczywiscie wszelkie wizyty u psychologa odpadaja. Pozdrawiam Radek

"Duzo cwiczylem,biegalem codziennie lecz to utrzymalem tylko przez 1.5tyg" to nie dużo aby ćwiczenia przyniosły efekt musisz ćwiczyć regularnie przez parę miesięcy

Gość Radek18
Jak wspominalem wczesniej brak mi motywacji i pomocy w tych sprawach.

Gość bez motywacji i chęci się nie
da, to tak jakbyś chciał wirtuozem skrzypiec bez próby zagrania nia nich, czy zarobić kokosy, siedzac i nic nie robiąc. nie da się!!!

Gość magnolia 343
sluchaj, po kazdym posilku pij czerwona herbate, powoduje, ze tluszcz z pozywienia nie odklada sie w oponke, pomimo tego kup sobie pas vibratone, moj brat ma i w ciagu 2 m-cy przy polgodzinnym wlaczaniu urzadzenia stracil oponke, ale malo schudl, poniewaz ta oponka zrobila sie niewidoczna i z tego wniosek, ze nieraz nie trzeba schudnac, a problem i tak zniknie.