Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka_smutna

Chęć rozstania a presja rodziny

Polecane posty

Gość perełka_smutna

Jestem prawie 1,5 roku po ślubie, nie jestem szczęśliwa w tym związku i wiem, że nie prowadzi on do niczego... Okres narzeczeństwa był piękny, po ślubie się wszystko popsuło. Ciągłe siedzenie przed komputerem albo TV, coraz bardziej lekceważący stosunek... Mąż często nie myśli o tym, co mówi i muszę się wstydzić. Dzisiaj opowiadałam siostrze, co wczoraj naopowiadał u mojego wujka, on się wielce obraził, potem żądał przeprosin i od słowa do słowa wywiązała się wielka awantura. Zostałam nazwana 'jebaną szmatą' i śmieciem (nigdy tak do mnie nie mówił), dałam mu za to w twarz i on mi oddał :( powiedziałam że chcę rozwodu i wyrzuciłam go z domu... Ale moi rodzice cały czas uważają, że nie było w rodzinie rozwodu i nie będzie, zmuszają mnie do bycia z nim mimo, że uparcie twierdzę, żeby się nie wtrącali w moje życie... Bardziej zależy im na tym co ludzie powiedzą niż na moim szczęściu. No ale niestety mieszkam u rodziców i jestem narażona na tego typu komentarze ile razy przechodzę obok :( szantażują mnie, że wpędzę ich do grobu itd :( nie mogę się przeprowadzić, bo w tym momencie jestem bez pracy

Gość nmdgyfhryh
To tylko i wyłącznie twoje życie. To , że mieszkasz u rodziców nie świadczy o uzależnieniu twojego życia od ich woli.

Gość perełka_smutna
Jak im powtarzam, żeby się nie wtrącali to oni i tak wiedzą swoje, szantażują mnie swoim zdrowiem, mam tego dość