Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaciate samo mleko

czasem nie chce mi sie zyc przez niego

Polecane posty

Gość łaciate samo mleko

miałam zajebiscie ciężki dzień od kilku tygodni pisze prace magisterską przez ostatni tydzien stresowałam sie jak diabli, mam ciężką promotorkę.przez 3 ostatnie noce pisałam do białego rana, wczoraj tez zeby dzis oddac, miałam bardzo długo zajecia, w domu byłam około 21 a jego nie ma.....nosz kurwa jego mac, zadzwoniłam,pytam kiedy bedzie obrazony odpowiada ze jest tu i tu i bedzie za godzine, mija godzina nic dwie nic. czy to tak wiele zeby chociaz byl w domu lub sie zainteresował jak mi poszło. nie wytrzymała wyzwałam go tak jak nigdy, pierwszy raz takiego słowa wyszły z moich ust, szly najgorsze przekleństwa na niego, nie wiem co mi sie stalo nie mogłam sie opanowac. echhhhh czuje sie taka zrezygnowana jakby powietrze ze mnie zeszło

Gość Agataaaaaa
Nic się z Tobą nie stało, jesteś zmęczona, zrezygnowana i przykro Ci, że on ma to w nosie, poprostu wybuchłaś, zdarza się

Gość łaciate samo mleko
najlepsze ze wcale tego nie załuje, spakowałam nawet jego rzeczy w tym szale....troche boje sie reakcji jego jak wróci i to zobaczy oczywiscie pijany jak bela ...albo i nie wróci.... dzieki za słowa zrozumienia, niby taka mała wypowiedz a mi sie zrobiło troche lżej na duchu

Gość łaciate samo mleko
ale dostałam doła, czy to mozliwe ze jak sie nie jest w depresji to i tak ma sie takie mysli, ot tak w pare minut??mam silna chęc znikniecia, zasniecia i juz nieobudzenia sie poprostu zniknąc gdyby nie mama to chyba bym sobie pomogła w tym zaśnięciu

Gość łaciate samo mleko
up

Gość megraf
po prostu zmieńcie partnerów...szkoda straconych lat!!!

Gość łaciate samo mleko
linka linka czytałam twój topik.uderzajace podobienstwo zdarzen,my tez jestesmy po slubie 9 miesięcy, od poł roku mężus jest inny.ciagle tylko ja ja i ja, ja nie ma pieniedzy, ja chce wątróbkę, ja jade do mamy na obiad. wczoraj to mnie dobiło nie odzywa sie , ale to normalne zawsze po kłótni cały dzien cisza, ewentualnie wieczorem ,ale dzis nie wiem czy sie odezwie, wyrzuciałam go z domu :/

faceci to agoisci, tak, potworni!!!!!!!!!!!!!!! i choc wiem ze mnie kocha, wiem ze ja bardzo jego, to czuje sie tak jak by mnie zwyczajnie olewal. a teraz najchetniej bym z kims o tym pogadala, moja najlepsza kolezanak chora wiec nie moze sie spotkac wiec siedze sama, tu

Gość łaciate samo mleko
mam to samo, wczoraj czułam sie jak dentka, stres tak ogromny z pisaniem pracy a raczej z jej oddaniem, a on mi tu jeszcze z takim zcyms wyjezdza.nie przyszedł do tej pory po rzeczy......... zastanawia mnie co on teraz mysli tez wiem ze mnie kocha, zawsze wiedziałajak sie pokłócilsmy, ale ...juz nie mam sił z którego rejonu Polski jestes linka?

teraz jestem w kujawsko -pomorskim. A mnie denrwuje to że na przyklad ja sie produkuje, pisze do niego smsa a ten mi odpisuje Tak, nie, no, ok.... a jak pisze ze znajomymi to sie rozpisuje. ze mna nie chce mu sie gadac w domu, a jak zadzwoni kolega to nawet sam zapyta co u ciebie, i się rozwleka. A jak ja chce gdzies z nim wyjsc to jest zmęczony. Ale kiedy ze znajomym ma wyjsc t odo razu. Ja teraz wyjachalam do domu a ten sie umwoil na basen - dodam ze ja go nigdy nie moge wyciagnac bo zawsze jest zmeczony.

Gość łaciate samo mleko
najsmieszniejsze jest to ze przed slubem tak nie było, u ciebie tez??a znamy sie od 8 lat. probowałam ja go olac i nawet sie udawało ale on tego nawet nie zauwazył, tylko powiedziała pozniej, no widze ze mnie olewasz....ale na tym koniec nie było mu przykro,nie był zły nic

to samo, albo teraz jestem w domu a ten nie zapyta co robie, kiedy wracam!!!!! a Ty skad jestes?????? My jestesmy ponad piec lat, tez bylo inaczej ;(

Gość łaciate samo mleko
nie daleko bo zachodnio pomorskie, moze to bracia z lewego łóża??:) teraz ja mojego nie widze, ostatni raz widziała go około połnocy, przyszedł zmienił bluze i wyszedł i to koniec, nawet nie wziął torby spakowanej przezemnie , nie dzwoni nie pisze, kompletnie w dupie

Gość łaciate samo mleko
ide teraz na spacer, az szkoda pogody.z nim nigdy nie chodziłam na spacery BO ON NIE LUBI CHODZIC!!!

Gość kasik kasik
zapraszamy do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com. Naturalne kosmetyki , bizuteria hand made, elementy wytroju wnetrz, cos dla ciekawych swiata ...