Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ty wiesz kto...

Dla Ciebie M. ....................

Polecane posty

Gość Ty wiesz kto...

http://www.youtube.com/watch?v=3jQNls8cdBc&feature=related Boli..nie myślałam, że tak bardzo te słowa mogą mnie jeszcze zranić, po tym co zrobiłeś wcześniej......a jednak....chciałam je przeczytać, ale łudziłam się, że jednak napiszesz coś innego...albo, że dalej będzie cisza...napisałeś, bo bałeś się tego co chciałam zrobić...bałeś się spojrzeć mi w oczy....wybaczyłam Ci... wszystko.....teraz mogę zniknąć ❤️

Gość edek111
Więc znikaj. Narka.

Gość wiem kim jesteś
Nie rób nic głupiego ? Chcesz pogadać?

Gość ja tez takczuje
wiem co czujesz,mam tak samo

Gość wiem kim jesteś
Jesteś jeszcze? Odezwij się. Ty jesteś A. , prawda? Wiem co przeszłaś, ale dałaś sobie radę. Jesteś silną kobietą o wielkim i szlachetnym sercu. Teraz może być już tylko lepiej. On nie jest wart nawet najmniejszego kawałeczka Twoich uczuć do niego. Zapomisz z czasem.

Gość ona nie jest A
ja jestem A i ona to nie ja

Gość wiem kim jesteś
Znam jej sposób pisania. Wiem kim jest. Może Ty też jesteś A. , ale Twojej historii nie znam.

Gość do Ty wiesz kto
Jestes silna kobieta, tyle przeszlas.. sama, on nie pomogl Ci w tych najtrudniejszych dla Ciebie chwilach, nie jest wart Twojej jednej lzy. Kobieto, wez sie w garsc, nie wmawiaj sobie ze moze on cie kocha, bo nie nie mozna tak igrac z uczuciami drugiej osoby, prosze nie rob nic glupiego. Nie warto!!! Nie warto!!! Zycie jest zbyt piekne i zbt krotkie, prosze pisz tutaj, tylko nie rob nic glupiego.

Gość sprawa w toku
co poniektorzy osobnicy z tego miejsca widac sa wysoko szkodliwe spolecznie - chyba cos trzeba z tym zrobic do autorki - daj spokoj z glizda, na takich sie spluwa i idzie dalej, wszystko do niego wroci a ty znajdziesz normalnego faceta ktory umie kochac