Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łechtaczka__nindża

ZA 9 MINUT MAM 17 URODZINY I NIE WIEM CO ROBIĆ W ŻYCIU

Polecane posty

chodzę do 1 kl liceum, nie ucze się, bo mi się nie chce, ale zdałam semestr na luzie. Nie mam pasji, nie wiem na jakie iść studia. Jestem już chyba stara , a chciałabym tańczyć itd... robić coś fajnego.

Ja mam prawie 19;/;/ i tez nie wiem co w zyciu robic:O:O za dwa miechy matura;/ NIC NIE UMIEM:/:o:o

Gość na początek przeczekac
a to Ty się o północy urodziłaś. Z tego co piszesz jestes beznadziejna...sory ale Twoja wypowiedz nawet nie jest na poziomie wiec moze jednak zacznij od nauki...

Gość dfsdffdsdf
jej :D to masz fajnie dziewczyno ! haha nie no ale tak ogolnie to jestes mloda i po co sie przejmujesz takimi sprawami :)

Gość na początek poczekac
albo sie pisze na poziomie albo nie...nie trzeba sie starac. piszesz ze nie masz pasji a linijke nizej piszesz ze chcialabys tanczyc ale jestes za stara. masz 17lat i siano we lbie jak widac

Gość Agatona
Chciałabym mieć 17 lat i wiedzieć to,co wiem teraz.Wszystkiego najlepszego.

i skoro urodzilas sie o 11:15 to jak dla mnie jeszcze sporo godzin zostalo a nie 9 minut...pewnie jestes tez za leniwa zeby to obliczyc albo za glupia, zeby na to wpasc ...i ogolna date uwazasz za swoje urodziny...w tym wypadku nie pisz o minutach :P

Gość chyba fajnie tak
ja mam 10 lat wiecej i tak sobie mysle ze fajnie byloby miec znowu 17. jak sie ma 17 lat nie musi sie wiedziec co robic w zyciu, jak sie ma 27 tez czasem sie nie wie jak sie ma wicej tez niekoniecznie sie wie :D chyba nie musisz wiedziec, wazne ze bedzie tego poszukiwac

Gość relaxxx
co tak na nia naskakujecie uspokójcie sie :P a ty dziewczyno wyluzuj na pewno niebawem odkryjesz w sobie jakas pasje :)

top off