Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanesssaaa

rozłóżcie tą wypowiedz na czynniki pierwsze

Polecane posty

Gość wanesssaaa

nie pisz i nie dzwon wiecej 23:18:31 bo znow zaczne Cie kochac 23:18:35 a tego bys nie chciala 23:18:37 prawda ???

Gość On1aaa9
ale mi to trudne. po prostu ktos Cie kocha bardzo mocno a Ty olewasz to uczucie. I ta osoba nie chce miec z Toba kontaktu bo nie bedzie dala rady zapomniec. p.s. glupi z Ciebie czlowiek ; ]

Ja bym stawiała na aluzję, która ma skłonić Cię do tego, żebyś zrobił jakiś krok, jeżeli Ci zależy.

Gość On1aaa9
"znow zaczne Cie kochac" wiadomo ze zakochana osoba zawsze bedzie miala nadzieje.. ktos jest w blednym kole..

Uważam że nie jest szczery, nie chce z tobą być, daje ci nadzieję żeby wyimaginować problem trzeci, by z czystszym sumieniem odejść. Bez zarzutów z twojej strony. Tyle z siebie dałam, byłam cała twoja, znudziłam Ci się i kilkaset dalszych zdań. Jego 6. zmysł mówi mu że jesteś w stanie go zatrzymać, a on nie chce tego. Więc wprowadza sprzeczność która ma cię ogłupić, on z tego korzysta i jest wolny. To moja interpretacja. Na pewno pojawiła się jakaś inna lub czuje że nie jesteś tą. Lepiej go pość bo przymus was obu zamęczy.