Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wercyngetoryks

Kto w samochodzie?

Polecane posty

Gość Wercyngetoryks

Kto będzie/był w samochodzie pary młodej na waszym slubie? Kto byl kierowcą? Gdzie jechali swiadkowie?

Gość eloonka
u nas w samochodzie byłam ja i mój mąż oraz kierowca-mieliśmy wynajęty samochód z kierowcą, a świadkowie dojechali już we własnym zakresie :)

Gość m.nowak
U nas-wujek -właściciel samochodu był kierowcą,poz tym My i świadkowie

Gość Wercyngetoryks
zawsze świadkowie jada z młodymi? a zdarza sie, ze jeden swiadek z mlodymi, a drugi oddzielnie?

nie widzialam jeszcze wesela zeby jeden swiadek tylko z mlodymi jechal..zawsze obydwoje...i raz sie tylko spotkalam z tym ze swiadkowie osobno ...u nas kierowca(maz od kuzynki bo on nas wiozl), my i swiadkowie

a to chyba bez różnicy czy świadki razem z parą młodą czy osobno? ja np u brata jechalam z nimi w aucie jako świadkowa, cisneliśmy się bo mloda miała obszerną suknię. My jedziemy naszym sportowym samochodem i tez nie ma mowy żeby prócz mnie i narzeczonego ktoś inny wsiadl z nami z tylu:P a kierowcą będzie brat narzeczonego, tak jak mój narzeczony był jego kierowcą:)

Gość już mam dosć
a u mnie jest w ogóle ta, że do kościoła młody i młoda jadą osobno - młoda z druzbami, młody - z druhnami; po ślubie jadą na wesele razem.

w 5 osób może być ciężko upchać się w aucie. my jedziemy w 4 - ja, mąż, świadek i kierowca. świadkowa jedzie własnym autem, przy okazji zabiera moją mamę :)

u nas oprócz nas i świadków będzie też kierowca - nasz kolega :) będziemy jechać w 5 :)

U nas my i mój chrzestny jako kierowca- właściciel samochodu, + mój brat (do dzisiaj nie wiem dlaczego):P Świadkowie drugim samochodem za nami. Nie było to najlepsze rozwiązanie.

Gość amelia85
U nas świadek będzie kierował ,więc wszystko ok jedziemy we 4kę.

nooo to nie taki głupi pomysl, weźmiemy świadka a przy tym i świadkową, jesli świadek będzie chciał kierować, to się wszyscy zabierzemy!! dzięki za pomysł:)

u nas kierowca auta wynajetego my i świadek świadkowa jechała ze swoim partnerem

to chyba bez roznicy jest czy razem czy osobno. ale podejrzewam ze 3 osoba z suknia szeroka klasycna na mlodej moze sie nie pomiescic. dlatego dla wygody samej chyba lepiej osobno.