Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_w_chaosie

samotni we wszechświecie

Polecane posty

Gość jestem_w_chaosie

Zimowa noc... w starej żydowskiej kamienicy a ja czytając wasze forum postanawiam też się "wyrzygać" - wolno mi - jak komuś nie odpowiada nie czyta... Coś w środku boli... dobrze,że jestem sama - przynajmniej nikt nie musi mnie w takim stanie oglądać... a może wcale nie tak dobrze? Widzę jak kręci się gra ... męczą mnie puste stosunki międzyludzkie ... Czuje się jak narkoman na głodzie. Cholernie brakuje mi ciepła ludzkiego, szczerego uśmiechu,przejrzystego spojrzenia ... BEZINTERESOWNEJ szczerej przyjaźni ... uczciwych oczu ... Chciałabym nadawać głębszy sens - osiągnąć pełnię w choćby jednej relacji z innym człowiekiem ... Ich śmiech,radość jest skażona - nieszczera ... nie wypływa z środka - jest przekalkulowana bombardowana tysiącami myśli... pod pozbawionymi sensu słów- GRA... WIDZĘ I CZUJĘ ... Brakuje mi stada... bardzo ... czuję się wyobcowana w sobie w całym tym popieprzonym świecie :( Trudno o bliską duszę ... Może problemem jestem ja sama? Wyrzygałam... może to leczy ? :)

Gość tak nie wolno
Musisz być piękna, szczęśliwa, młoda i bogata... Problemy to "ich", a nie nie twoje... Zresztą jakie "problemy"? Leć na komerchę i będziesz happy ;) :classic_cool:Nie nadajesz się do współczesnego modelu świata. Ten świat nie jest dla ciebie i takich nie potrzebuje. Jeszcze nie albo już nie...

Gość Nie czytałem tego
do końca, bo za długie :(. Ale nie martw się, wszytsko bedzie oki :)