Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nicol11223344

Kocham go... lecz.. on..

Polecane posty

Gość Nicol11223344

Mam pewien problem.. jestem nastolatką i jak każda dziewczyna zakochałam się w pewnym chlopaku. Gdy chodzimy do kolegi i tam on jest to ja po prostu nie wytrzymuje. Patrze się na niego i nie moge oderwać wzroku. A on mnie traktuje tylko jak koleżanke . nie mam smialosci do niego zarwać czy cos w tym stylu i nie wiem co mam robic. nigdy z nim nie bede ;( PROSZE O POMOC ;(

Gość Nicol11223344
wiem ze nie bede. on jest ladny a ja.. szkoda sloww. on zawsze jest z ladnymi dziewczynami ;( . nie mam u niego szans. a wlasnie w tym problem ze ja nie umiem zrobic pierwszego kroku.

daj sobie spokoj albo robisz cos w tym kierunku albo zapomni o nim mowie ci moze warto a tak bedziesz wiedziala ze sie staralas

Gość Nicol11223344
nawet jakbym chciala to nie dam rady. on mi sie podoba juz od paru lat . ;( nie zrezygnuje tak latwo. nie poddam sie.

no i tak trzymaj zrob cos nie atrz tylko powodzenia ja lece spac cala noc nie spalam trzymaj sie i pamietaj ze masz cos zrobic

Gość Nicol11223344
dzieki ale powodzenie mi nic nie da.. ja musze wiedziec co mam robic.. ;( wlasnie slucham piosenki ktorą on tez zawsze przy mnie sluchal i co lubi nasza cala paczka :( i plakac mi sie chce :(