Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubert333

POMOCY - Dziewczyna nie chce zapomnieć

Polecane posty

Gość hubert333

Witam! Mój problem polega na tym, że dziewczyna nie chce zapomnieć o swoim byłym.. Chce zapomnieć o uczuciu, ale nie o nim samym. Chce się z nim kolegować. Jest mi z tym bardzo ciężko.. Kocham ją, ale chce żeby zerwała z nim kompletnie kontakt.. Co poradzicie..? Czy jest to możliwe?

Gość Kerousac
Nie zmuszaj jej do tego, nie mów : nie wolno Ci sie z nim spotykac !! nie pojdziesz !! To tylko ewentualnie ich do siebie zblizy, bedzie mu sie zalic ze jej zabraniasz, a on wybawca ją bedzie ratował :P Zachowuj sie normalnie, nie pokazuj swojej zazdrości, zanim miałaby sie z nim spotkac zabierz ją gdzies, popieść :) Nie bedzie mogla przestac o Tobie myslec, zobaczy ze jej eks przy Tobie blado wypada i ta znajomosc umrze smiercia naturalna :)

Gość hubert333
Staram się.. Ale ciągle boje się tego że on jej nie da o tym zapomnieć.. Zdeklarowałem się, że cierpliwie poczekam. Kocham ją naprawdę i wiem, że warto jest czekać, aż będzie gotowa. Po prostu.. nie mogę znieść tej myśli że ona nadal chce z nim normalnie rozmawiać.. po tym jak ją zostawił..

Gość hubert333
Nie wiem czy to dobrze.. ale wspólnie rozmawialiśmy o tym.. Powiedziała że postara się z nim nie rozmawiać.. Nie wiem co o tym myśleć..

Gość ekslajzet
a dlaczego oni się rozstali ?

Gość hubert333
Byli ze sobą prawie rok. On można powiedzieć że prawie 2 razy z nią zrywał. Jakoś miesiąc temu zerwał z nią ostatecznie. Powiedział że to koniec. A na drugi dzień chciał do niej wrócić.. Ale ona cały czas mówi o tym że on nie ma na nią żadnego wpływu.. Że to już koniec. Chce zapomnieć o tym że go kochała i byćze mną.. A mimo to nie chce z nim zrywać kontaktu..

Gość maggy123
W tej sytuacji chyba trzeba jej zaufać ;>

Gość hubert333
odświeżam..

Gość no to bylo sie nie pchac w zw
zwiazek skoro po paru dniach z nia zaczeles byc,co myslales ze to ty teraz zajmiesz jego miejsce?

Gość hubert333
Nie.. nie jesteśmy ze sobą w związku.. Ona potrzebuje czasu.. Po prostu mam pewność że czujemy to samo.. i kiedyś będziemy razem..

Tylko Ci których się zostawiło odkrywają w sobie połacie uczuć do ex... Trochę czasu upłynie zanim ona dojzdie do siebie, bo uważa że kochała go szczerze a on ją zawiódł, najlepsza rada bądź pzryjacielem cierpliwym ciepłym i wszystko rozumiejącym, po zcasie zrozumie że prawdziwą miłość ma przy sobie a nie tam gdzie jej ex... zreztą jak raz ja zawiódł to zawiedzie ja jeszcze raz, facet musisz być silny i cierpliwy jeśli Ci na niej zależy

Gość hubert333
Zależy i to bardzo.. Ona ciągle mówi że jej na mnie też.. Jest gotowa zerwać kontakt z byłym, ale nie chcę jej do niczego zmuszać. Jestem gotów czekać.. Po naszych wszystkich wspólnych rozmowach.. Jestem pewny swoich uczuć i wiem że warto czekać..

Gość tofu_
wg mnie to moze sie tez zle zakonczyc.Nie wiesz zreszta jakie relacje maja miedzy soba teraz...a takie znajomosci lubia sie naradzac na nowo. I wez tu badz madry czlowieku. Tylko,zeby pewnego dnia nie powiedziala Ci o powrocie do niego. Zreszta poczytaj sobie na forum co pisza kobiety o tym.Złapiesz sie za glowe!Pozdro:)

Gość hubert333
Ufam jej bezgranicznie.. Wiem że nie chce mnie zranić ani wykorzystać.. Skoro mówi że nic już dla niej nie znaczy i nie ma na nią żadnego wpływu to chyba tak jest.. Nie potrafie jednak pozbyć się moich obaw.. Nie wiem jak to zrobić..

Gość .23
.