Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszna zolza

matura - matematyka..

Polecane posty

otóż to, przecież nie znać historii własnej ojczyzny to hańba hahahahahaha

Gość Katieeee
No i w porządku ;] też uważam że wszyscy powinni znać podstawy historii i mimo tego że w szkole strasznie jej nie lubiłam to taka obowiązkowa matura zmusiłaby mnie do nauki :P a swoją drogą z takim nastawieniem że i młotkiem wam ta matma nie wejdzie do głowy to faktycznie może lepiej sobie darujcie w ogóle maturę i przyuczajcie się do zawodu :/

mam pomysł :) Zróbmy jakiś strajk (Ci co piszą obowiązkową maturę) może odwołają :):) hehe ale tak poważnie nie ma szans też nie zdam no i po co mi było chodzić 4 lata do szkoły jak teraz przez matematykę napewno nie zdam.. nawet jak będę powtarzać.. tak do usranej śmierci :) Strajkujemy :)??

Gość do straszna zolza
ty sobie już lepiej odpuść tą maturę i zacznij pracować jako kelnerka, albo sprzedawca. Zaoszczędzisz sobie trochę czasu, na rozwijanie kariery która ciebie czeka po ambitnych humanistycznych studiach... (szczególnie że na kierunkach nawet uważanych za humanistyczne, nawet na głupiej pedagogice jest przedmiot "logika" ) A skoro uważasz że sobie nie poradzisz z podstawami, to trzeba było się nie pchać do LO tylko iść do zawodówki.

po 1 jestem w technikum i uwierz że w technikum jest więcej nauki niż w liceum więc wiesz .. po 2 mam większe perspektywy niż napisałaś ze swoich doświadczeń :) po 3 poradzę sobie jakoś ale chciałam znać opinię innych osób na ten temat i jeżeli nie masz nic wspólnego z tym tematem to nie potrzebnie się wypowiadasz .. tyle :) Pozdrawiam :)

Gość do straszna zolza
po pierwsze wydaje cie się że masz większe perspektywy niż masz. Bo ja wnioskując z tego co piszesz mam wrażenie że nie potrafisz nic prócz narzekania. Tu nawet nie chodzi o matmę, tylko twoje debilne myślenie pt "zróbmy protest może odwołają nam tą maturę :o". Nikt nie kazał ci iść do technikum. Sama je wybrałaś. Więc nie użalaj się nad sobą jak wiele masz do nauki. Nie masz nic innego do roboty prócz nauki :o... A poza tym, mało jeszcze wiesz o życiu. Pewnie jeszcze żyjesz w jakiejś bańce mydlanej :o... Ze skończysz jakieś studia i będziesz zarabiać na starcie , nie wysilając się 5tys. A ty potrafisz się tylko użalać nad sobą, więc wątpię w twoją świetlana przyszłość, bo ludzie się nie zmieniają. Całe życie będziesz się użalać, jak to masz ciężko. Bo technikum, bo nieszczęsna matma, bo ja humanistka, bo ludzie nie życzliwi. Taaa znam takich ludzi ;/ No i mogę pisać co mi się podoba. Żal z ciebie dziewczyno.

Co ty piszesz w ogóle ? się opanuj kobieto.. Z tum strajkiem było tak na niby chyba dałam uśmiechy! Jakbym dobrze się orientowała w naszym kraju nawet strajki górników czy lekarzy nic nie dają więc nie rozumiem jak mogłaś tego nie zrozumieć że na niby! Po 2 tutaj na pewno nie wróże sobie pięknej przyszłości bo w Polsce trzeba mieć duże znajomości albo duże doświadczenie (ale kto ci je wystawi jak Cię nie przyjmą do pracy-> początkujący) po 3 ile ty masz lat żeby mnie pouczać i \"krytykować\" moje wypowiedzi o maturze którą pewnie pisałaś dawno temu jak sądzę.. Nie do ciebie się zwróciłam tylko do osób które będą ja pisały jeżeli tego jeszcze nie zauważyłaś to już twój problem.. haha narzekać.. a jak mam nie narzekać jak mi dali matmę którą wiele osób nie znosi, w tym ja.. nie wszyscy muszą być uzdolnieni matematycy..

aha i powiedzenie "No i mogę pisać co mi się podoba. Żal z ciebie dziewczyno. " pasuję do małolatki która nie ma co robić i tylko umie krytykować i wytykać to co inni piszą :) porażka wielka :)