Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnicaaa

No nie wytrzymam zaraz

Polecane posty

Gość zazdrośnicaaa

Wiem, że pewnie jestem panikarą ale zaraz nie wytrzymam. Mój chłopak dodał wczoraj zdjęcie nowe na nk.Dodałąm komentarz i na końcu napisałam kochanie.Oczywiścuie podrazu pojawiłą sie masa komentarzy ok koleżanke jego które mnie denerwują . Ja rozumie komantarz ślicznie, super, ale nie jakieś buziaki, kocham itp.I na dodatek po tym co ja mu postawiłam komentarz z "kochanie" to miaąłm mase odwiedzin jego koleżanke na moim profilu. Chyba z 20;/;/

Gość zazdrośnicaaa
nie, ze inormacja ale zastanawiam sie czy nie usunąć konta z nk i tego wszystkiego nie widziec bo zaczyna mnie to denerwowac;/;/

Gość atakasejedna
a co to za koleżanki ze cie nie znają?

Gość zazdrośnicaaa
on jeszcze za czasów kiedy z nim nie chodziłam miał bardzo dużo znajomych także kobiet. I poprostu ja znam tylko część.A te któych nie znam dodaja takie komy. Komentuja jego profil kiedy je na piwo zabierze itp. Z nerwów kiedyś oglądałam prolile tych dziewczyn czy on im odpisuje ale naszczescie nie.

Gość po jasna cholere wam konta
na nk skoro jest to przyczyną twoich nerwów zlikwidujcie to i żyjcie sobie szczęśliwie

Gość atakasejedna...
no facet nie robi nic złego więc generalnie to tylko tamte koleżanki zachowują się nietaktownie dopóki się nie umawia z nimi to olej to ale co do komentarzy na które nie odpisuje hm... no cóż to żadna pociecha przecież jak będzie chciał się umówić to zrobi to choćby pisząc na e mail

Gość atakasejedna...
e tam koleżanek nie trzeba likwidować tylko pokazać im ze się jest :P albo powiedz facetowi żeby im odpisał ze na piwko to on tylko z Tobą ;)

Gość cudowna_wenus1111
zgadzam się z Imperią. ile masz lat? między 15-18?

Gość a skąd wiesz ILE
mialaś odwiedzin i od kogo? nie mają zablokowanej tej opcji w prywatności?

Gość cudowna_wenus1111
i ile jesteś z chłopakiem ? Ja miałam takie prawdziwe kolezanki moze 2,3 ? i mam. a kolegów? kiedyś jak robiłam liste na 18'nastke mialam 15 dziewczyn i 80 chłopaków, nie mogłam zyć bez nich, bez wypadów do baru, bez spotkań itd Teraz? mam cudownego mężczyznę, ale utrzymuje z nimi konakt, nie tak jak kiedyś- ale utrzymuje , co do komentarzy oni wiedzą na jakie komentarze mogą sobei pozwolić a na jakie nie . Oczywiście to nie nastąpiło od razu.. po pół roku bycia ze sobą dopiero Cały mój czas CAŁĄ mnie pochłonął Mój FACET.:) TAKŻE czas, spędzanie dużo ze sobą czasu .. WYCHODZENIE - może spotkacie te koleżanki na mieście:) i zauważą, że jest taka osoba jak Ty. Jeszcze może być taka sytuacja ze on z nimi rozmawia i mówi ze ty to nei ta jedyna.. że z obojętnością do ciebie podchodzi.. i one to wiedza TY nie .. dlatego tak komentują ale to jest jeden z wielu scenariuszy i nei snujmy od razu TAKICH ZŁYCH więc miejmy nadizeje że tu chodzi tylko o czas. :)

Gość zazdrośnicaaa
mam prawie 20 stara a głupia jestem wiem;/;/chłopak ma 25 Jestesmy ze soba ponad rok. I chyba naprawde bede musiałą zlikwidować te konto żeby nie widziec. Na poczatku to olewałam ale teraz mnie naprawde denerwuja komantaz od dziewvczyny , któa sie w nim kocha i wie, ze ona ma dziewczyne , a pisze mu " Hej słodziaku, to kiedy postawisz mi jakieś piwko. Widać , ze związek Cie omotał bo nawet smska nie napiszesz" ;/

Gość cudowna_wenus1111
aaaaaaaa to czym się przejmujesz? :> myślałam ze jestescie młodsi i krócej ze sobą skoro tak to naprawde usuń to konto a jesli on nie napisze jej tego smska to chyba dobrze co :> masz upewnienie że nie interesuje się innymi :)

Gość zazdrośnicaaa
Wiem, że pierwsza moja wypowiedź wyglądała jakbył miała 15 lat i była szalenie zazdrosna. Ale czy nie denerwowało by was takie zachowanie tych dziewczyn. Doskonale wiedzą, że ona ma dziewczyna więc mogą sobie odpuścić.

Gość ta nk to już żenada jest
jak fotka pl beznadziejne

Gość Karolkaa
"...Doskonale wiedzą, że on ma dziewczyna więc mogą sobie odpuścić. .." Dziewczyna to nie zona. Wszystkie chwyty dozwolone... Wyluzuj. Jak bedziesz taka zaborcza, to facet ucieknie w sina dal. Nigdy zaden czlowiek nie byl i nie bedzie niczyja wlasnoscia. Mial kolezanki, ma i bedzie mial je zawsze. A kolezanki moga sobie zartowac, ile wlezie. Jego rola jest zachowanie dystansu. Wtedy bedzie ok. A ty sie nie nakrecaj, bo to bez sensu:):):)

Gość cudowna_wenus1111
nie zgadzam się że żenada. Jest to portal a poziom na tym portalu nie jest zależny od nas czy od moderatorów .. Wiesz, pokazałabym jakbym najbardziej umiała że ja JESTEM. Pogadałąbym z chłopakiem o tym od razu i powiedziała żeby im dał do zrozumienia że jest z tobą kocha Cię i nie zyczy sobie glupich komentarzy :) po 3 może mieć nk .. bo dlaczegóż by nie ? o ile dobrze koajrze jest tam opcja żeby zablokować dodawanie komentarzy :) to jest ostatecznośći jeśli się nie zmieni ich zachowanie.. To tylko świadczy o inteligencji tych dziewczyn.

Gość cudowna_wenus1111
Karolkaa- wiesz że brak zazdrości też jest zły ? Niektórzy ludzie doprowadzają specjalnie do różnych sytuacji żeby poczuli że partnerowi zależy na nim/jej ?? :) Wiadomo że czasami trzeba zagryść zęby i przemilczec :) bo nikt nie jest ideałem wszak nie wolno popuszczać za bardzo .. TO zalezy od człowieka..

Gość Karolkaa
cudowna_wenus1111 Tak, czasami odrobina zazdrosci jest zdrowa. Ale nasza autorka reaguje histerycznie, a to juz zdrowe nie jest.

Gość cudowna_wenus1111
W sumie nie wiadomo :) każdy ma inny styl pisania :> opisuje coś bardzo eksprysywnie a nie przezywa tak tego więc nie da się stwierdzic ale pszypuszczamy .. więc przypuszczam że każdy powinien mieć kolezanki kolegów dopóki nic złego nie robi jest ok.. a komentarze? nie pisze ich ani twój chłopak ani ty więc sie nie przejmuj tak bardzo piszą to jakieś laseczki z którymi nic Cię nei łączy ;)

Gość Ale macie problemy
Zauważyłem że dla niektórych nasza-klasa to jedeny prawdziwy i słuszny świat i tylko nim żyją :]