Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneteczka1717

Co sądzicie o niskich dziewczynach?

Polecane posty

Gość xjfdvmdnfjdmjh
że są niskie i tyle. Mnie się podobają, takie kompaktowe i można się zaopiekować :D

Gość mawronka
po prostu, :) mam 175 cm i mówią żem za wysoka jest, ale nóg sobie nie poobcinam , więc nie mam zamiaru się przejmować tym na co nie mam wpływu. ty masz obcasy

Gość igbk
ja mam 158 i mysle o sobie jak najbardziej pozytywnie :D

Gość fefefe
Po prostu zaakceptuj. Jest wielu facetow z kompleksami, ktorzy gustuja w niskich, wiec sama nie bedziesz:D

Gość fefefe
Mawronka, a kto ci mowi takie bzdury, niskie kolezanki czy tez niscy faceci?:D

Gość ha kompaktowe
co za okreslenie.:O:p

Gość mawronka
nieskie koleżanki na uczelni jestem w gronie pięciu najwyższych dziewczyn :D:p a jak się tańczy z facetem to też tak dziwnie :o ja jest niższy ode mnie , całowanie to w ogóle :D

Gość fefefe
nieskie koleżanki Tak tez myslalam:D Mam 176cm, nosze obcasy i nigdy nie uslyszalam od faceta, ze jestem ZA wysoka, za to od niskich kolezanek owszem:D

Ja mam 157 i mi tam nie przeszkadza lubię się taka jaka jestem i już.Jak trzeba to ubiorę wysokie buciki i jest ok ;-) I jak już kiedyś pisałam "najdroższe perfumy są w małych buteleczkach "

Gość mawronka
od faceta nigdy tego nie usłyszałam , to prawda :) zawsze tekst ; ale masz noogi , wow itp :D ale trochę niezręcznie się czułam obcasy 7cm i on taki o głowe niższy :o

Gość heh odwrotnie
Zawsze myslalam, ze jestem niska, ale nigdy nie uslyszalam od zadnego faceta, ze jestem ZA niska, za to od wysokich kolezanek owszem

Gość fefefe
"najdroższe perfumy są w małych buteleczkach " A co ma piernik do wiatraka? Ja moge powiedziec, ze najbardziej rozchwytywane modelki sa wysokie, albo najdrozsze domy sa wielkie:D

Gość fefefe
heh odwortnie, to dziwne, bo wysokie kobiety wiedza, ze wzrost jest ich atutem i nie musza sie dowartosciowywac jak niskie, dolujac innych:D

Gość Monica21
niski wzrost ma swój urok. Wile pięknych kobiet jest niskich i bardzo kobiecych. Np Salma Hayek, Marylin Monroe, Edyta Herbuś, Eva Longoria. Zauważyłam ,że bardzo często drobne dziewczyny podobają się wysokim facetom :)

Gość mawronka
''każda potwora znajdzie swego amatora '' :D bądźcie pewne siebie , wiecie o co chodzi z tymi perfumami z fermonami? - efekt plebaco

To tylko takie powiedzenie kochana nie denerwuj się ;-) ja tam nie mam problemu z ludźmi czy maja 1.50 czy maja 1.99 :-) Pewnie ze chciałabym być trochę wyższa ale skoro nie jestem to płakała nie będę z tego powodu

Gość heh odwrotnie
"heh odwortnie, to dziwne, bo wysokie kobiety wiedza, ze wzrost jest ich atutem i nie musza sie dowartosciowywac jak niskie, dolujac innych " nic dziwnego, akurat moze na odwrot, faceci moze jednak wola niskie i wysokie sa tym zdegustowane :P a kto powiedzial, ze niskie sa brzydkie i musza sie dowartosciowywac? jad przemawia przez cibie :O

Gość a ja mimo że mam 160
też slyszałam ,że mam długie nogi. Bo liczą się proporcje

Gość facet powinien być wysoki
bo to dodaje mu męskości. Kobieta wygląda jak tyczka ,albo babochłop jak jest za wysoka

Gość mawronka
babochłop - :o:o:o liczą się proporcje

Gość no w sumie..
łabędzie mają wielkie płetwy tak jak wysokie wielkie stopy :D

Gość niskie są jebliwe
dziewicom wstęp wzbroniony

Gość mawronka
mam stopę rozm 42 , żyję jeszcze i nie widzę przyczyny mojego braku partnera w wielkości mojej stopy:o

Gość ale niewątpliwie
takie wielkie stopy nie zaleta...

Gość fefefe
Jaki jad?:D Ja nie twierdze, ze niskie sa brzydkie, nie odczuwam potrzeby dolowania kogokolwiek, szczegolnie z powodu wzrostu. Po prostu to oczywiste, ze wzrost jest atutem i jezeli ktokolwiek ma miec kompleksy z jego powodu, to na pewno nie wysokie kobitki:D

Gość a ja jestem malutka
ale nie chcialabym być.. Wielu facetom się to podoba

Gość mawronka
zaletą nie jest . ale jak bym miała nie wychodzić z domu z powodu moich wielkich stóp to by była paranoja , bez sensu. trzebba zwracać uwagę na zalety swoje a nie głowę zawracać sobie takimi pierdółami