Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnębiona

jak zerwać z Chłopakiem???

Polecane posty

Gość przygnębiona

No więc, jestem z chłopakiem już 10 miesięcy. Razem wiele przeszliśmy. Wiele przeszkód i zakazów rodziców. Jemu bardzo na mnie zależy, Kocha mnie i opiekuje się mną, ale..ja do niego nic nie czuje. Jedynie przywiązanie;(Razem planowaliśmy przyszłość i najgorsze jest to, że obiecałam mu coś czego nie powinnam:( powiedziałam, że wyjdę za niego:((((ja mam dopiero 16 lat, jemu idzie 21 rok... I ostatnio wpadł mi pewien chłopak w oko. Dodam jeszcze, że mój obecny chłopak jest okropnie nerwowy i jest nieobliczlny. Ma kolegów z kryminału... Boję sie...:( Jak mam z nim zerwać?? Pomóżcie błagam bo już dłużej nie wytrzymam:((((((((((((

Gość olleeczkooowa
to wpadłaś jak śliwka w kompot:P Nie wiem może zainicjuj jakiś powód do zerwania, albo o prostu powiedz ze nic do niego nie czujesz. A potem poznasz jego reakcje

zdradz go :) sam zerwie albo: powiedz że chcialabys miec juz dzieci, duze wesele, zeby mieszkała z Twoimi rodzicami z Toba, jak wyjdzie gdzies sam to dzwon co 10 min i pytaj sie czy teskni, miej fochy, zaniedbaj sie troche ;) powinno mu sie odwidziec :D

Gość przygnębiona
ale on jest nie obliczalny, jakbym go zdradziła to by zabił tamtego chłopaka. On ma broń:(

Gość ...ala...
Ty go znasz najlepiej, wiesz jak sie zachowa, tez mialam takiego faceta...i STRASZNIE ciezko bylo z tym skonczyc...Ale to byla bardziej prabana sytuacja...Na szczescie nic glupiego nie zrobil, bo nie raz grozil, ze pobije mojego bylego, mojego dobrego kolege bo pewnie cos mam do niego itp, itd. Znajac go musisz to zalatic w najlepszy sposob, nie mow, ze zakochalas sie w innym bo w panike wpadnie pewnie, po prostu go nie kochasz...nikt nie chce byc z osoba, ktora go nie kocha

Gość przygnębiona
piszcie też na moje GG 13321064

He's got a gun.... Też sobie kup:P np wiatrówke - tak dla obrony:P:P

Gość przygnębiona
to nie jest zabawne:(((((((((

Gość powiedz mu że ma małego
kutasa

Gość edek111
Najpierw piszesz, że cię kocha i dba o ciebie a potem, że jest agresywny i nieobliczalny. Dziwne.

nie mow mu tylko ze zrywasz z takiego powodu ze znalazlas innego. poprostu nie wyszlo, nie kochasz juz go.

Jeżeli tak już wyszło, to musisz na spotkania z nim chodzic zaniedbana, najlepiej nieumyta, brudne ciuchy, zacznij wulgarnie sie zachowywac, udawac przygłupia.Powinno pomóc.

Gość przygnębiona
on jest agresywny jak sie wkurzy. Mi krzywdy nie zrobi nigdy, ale komuś tak

Gość mes
Powiedz mu, ze chyba jestes lesbijka i musisz sprobowac z innymi chlopakami i dziewczynami, zeby sie przekonac :D

Gość marchewka900
chodze z chlopakiem ktory niegdys bardzo mi sie podobał , ale teraz wszystko sie zmieniło..... bo zakochalam sie w jego bracie, który jest o rok starszy.. nie wiem jak to sie stalo ale zauroczylam sie, i nie potrafie o nim nie myslec.. strasznie sie z tym czuje.... wlasnie teraz probuje zerwac z moim obecnym chlopakiem, ale nie wiem jak...:( wiem ze to głupie zeby zrywac z chlopakiem po to bo sie kocha jego brata..:( ale jak kto moglby sie wypowiedzec czy taki zwiazek mialby sens, lub takze, jak ktos tego doswiadczyl. Jeśli ktos byl lub jest w podobnej sytuacji prosze o jakakolwiek pomoc, albo odpowiedz :), bo naprawde nie wiem co zrobic. pozdrawiam

Gość martyna22
Cześć wszystkim ;P niewiem od czego zacząć jestem z chłopakiem pół roku ale nic do niego nie czuje ( podoba mi sie jego kuzyn ,spotykam się z nim juz pare tyg i chcemy być razem )łukasz mój chłopak no niewiem jak mam z nim zerwać,zeby go nie zranić byliśmy jeszcze wczesniej razem i z nim zerwałam potem nie miałam chłopaka przez 2 lata ale zawsze utrzymywalismy kontakt mówił,ze czeka na mnie i rzeczywiście czekał przez ten czas wspierał mnie i wg ale wiem,ze nic do niego nie czuje.pomóżcie moze powinnam dać sobie spokój z jednym i z drugim?

Gość a wiesz co ... :)
porozmawiaj z nim szczerze... ze juz nie chcesz z nim być i ze chcesz zerwac. chyba zasługuje na szczerosc