Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda pe el

czy są tu mamy i przyszłe mamy z Oświęcimia?

Polecane posty

bo ja w pracy jestem i nie mogę cały czas na forum siedzieć :) Ja chodzę do Babuli. Ma rewelacyjny sprzęt. Nawet zdjęcia ze zwykłego USG wychodzą fantastycznie. Pierwsze zdjęcie mam z 2-tygodniowej ciąży (2 tygodnie po zapłodnieniu) i nawet na tym widać, że coś zaczęło się dziać.

Gość mamusia niuniusia
Witam dziewczyny :) Fajnie że topik się utrzymał :) straszny_kocur ja też chodzę do Babuli i jestem bardzo zadowolona. Termin porodu tuż, tuż bo w ostatnim tygodniu marca :) Już nie możemy się doczekać... :) Pozdrawiam :)

mamusia- no, to rzeczywiście już za chwilkę! Ja urodziłam Natalię 28. marca, a termin miałam na 3. kwietnia. Jak się czujesz pod koniec ciąży? :)

Gość mamusia niuniusia
magda :) To urodzinki Twojej córci zbliżają się wielkimi krokami :) Ja mam termin wyznaczony już na konkretny dzień, bo będzie to poród przez cc. Brzuszek już mam niziutko, stopy strasznie spuchnięte tak ogólnie to się toczę :)

Gość mamusia niuniusia
magda - nie dziękuję żeby nie zapeszać :) myślałam że topik się jakoś "rozuchla" ale z tego co widzę to raczej nic z tego nie będzie, a szkoda :(

wiesz co- ja nie tracę nadziei :D dzisiaj u mnie spokój, mam wolne (tak ogólnie to studiuję)... Szkod tylko, że pogoda taka dziwna. Obudziłam się i śnieg padał :O

Gość Karoten
Cześć, Odświeżę trochę wątek, bo właśnie za niedługo (ok. 3 tyg) będę rodzić. Na początku myślalałam o Krakowie, ale chyba ostatecznie padnie na Oświęcim. W ostatnich dniach zakończył się remont porodówki (przynajmniej jej części), więc myślę, że teraz trochę lepiej to będzie wyglądać. Ale tak na prawdę to chciałam się dowiedzieć czy z tym ZZO to dalej jest tak jak było. Nie podają nawet wtedy jeśli jest niski próg bólu? No i jak położne? Bo ja pierwszy raz będę rodzić i nie wiem na co się nastawić :)

Gość Grazin
Witam, czy są jakieś kobiety które rodziły w ostatnim czasie w Oświęcimiu? jak warunki i personel medyczny? polecacie czy lepiej uciekać gdzie pieporz rośnie??? dajcie jakieś swoje opinie:)

Ja jestem z Oświęcimia, ale będę rodzić w bielsku w esculapie. 490 zł poród kosztuje, robią cc na życzenie i znieczulenie ZZO jest w tej cenie.

Gość Grazin
ja rodziłam w maju w oświecimiu było w porzadku co prawda znieczulenia nie ma ale było ok miałam bardzo miłe połozne. tylko kobiety z oddziału noworodkowego niektóre były beznadziejne i nie skore do pomocy minusem był tez brak połoznej laktacyjnej ale moze juz teraz jest

Gość gość
Up