Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.starykawaler

po ilu latach macie dosc partnerki? i dlaczego?

Polecane posty

Gość b.starykawaler

no wlasnie przez ile lat kobieta potrafi byc dla mezczyzny atrakcyjna? moze do pierwszego dziecka? pozniej staje sie kutwa ktora ma o wszystko pretensje i ciagle wymagania, PRZECIEZ URODZILAM CI DZIECKO!!!powinines byc szczesliwy,wdzieczny albo staje sie drugim dzieckiem i wtenczas mezczyzna ma dwojke dzieci, jednemu moze wytlumaczyc,czy bardzo modne dac klapsa temu mlodszemu, a starszemu czyli partnerce moze tlumaczyc a ona albo sie zapowietrzy i bedzie milczec obrazona , albo dasac,albo ucieknie do tatusia i mamusi a raczej do mamusi aby wyzalic sie na tego podlego niewdziecznika a moze troszeczke pozniej kiedy dzieci zaczynaja stawiac sie mamusi?

Gość xjfdvmdnfjdmjh
ale słowotok... Ja bym miał Cię dosć po 5 minutach

Gość b.starykawaler
Brzydula co mu dalas na drogę?

Gość Karolkaa
b.starykawaler nie tylko kobiety zmieniaja sie po latach, mezczyzni takze. Ty sobie nie masz nic do zarzucenia?:)

Gość nie ma to jak milosc

Gość doopku
ciebie nawet żadna nie chciała :P

Nigdy niczego mężowi nie wypominałam, a mam go dośc, nawet nie za ciagotki do innych kobiet, a za przewlekłe pretensje do mnieo wszystko! Dzisiaj maluje sobie włosy , a on chociaz nie był w lazience , mówi, no tak łazienka znowu cała w farbie. Zawsze mi coś wypomina on, a nie ja jemu. Czasami mam wrazenie, ze to jest kobieta z zachowania a nie facet. Wypomina mi nie domytye szklanki, a sam nie myje rąk po wyjściu z kibelka. Potrafi życ w mieszkaniu z grzybkiem...etc.etc.Nie chce mi sie wiecej wyliczac, więc nic nie mów kawalerku, bo juz mam Cie dość.:)

Wiesz , odejśc to nie za bardzo jest dokąd , a do domku spokojnej i radosnej starości , to chyba jest dobre wyjście. mam trochę chorób , to moze wczesniej sie wkręce? Musze o tym pomyslec. moze trafi sie wesołe towarzystwo i razem jakos wytrwamy w takim spokojno rewolucyjno starosciowo przytulisku?, kto wie, moze zrobimy jakiąs rewolucje w domu spokojnej lub przynajmniej spokojnej starości?

Pierwsze slysze, zeby w zwiazku to KOBIETA stawala sie drugim dzieckiem:O

Ja swojej nigdy nie miałem dość, nawet jakbyły nudne dni, irytacje, sprzeczki... nawet jak już znałem ją dość dobrze i niczym nie imponowała, to nie miałem jej dość, chciałem nadal z nią być... 3 razy jej tylko powiedziałem że jak coś to mogę z nią zerwać, ale to było po dyskusji jak bardzo jest jej ze mną źle, jak ma już mnie dość /mówiłem że może odejść ale wcale tak nie myślałem, w głębi serca chciałem aby była przy mnie/... w końcu sama zerwała...