Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuliganka

Dziewczyny! Trąbią za Wami faceci z samochodów?

Polecane posty

Gość niewiemjakipseudonim
to teraz ja:D jakies dwa tyg. temu szłam ulicą i jechały trzy motory (chyba crosy) i jeden z nich podjechal za mną, zwolnił i tak mi w doope przywalił ze myslalam ze sie przewrócę .... stanelam jak wryta, doslownie chcialam cos krzyknac ale zaniemówilam :D hahahaha

Gość taka1.
trabia dral sie lataja wybiegaja z aut i chca sie umowic nienawidze tego

Hee jaką zwałę mam z lasek, które się wypowiadają w tym temacie, a szczególnie z tych, które udają wielce zdziwione czemu na nich trąbią. Czekacie aż ktoś napisze, że pewnie z was takie zajebiste dupy? Prawdziwa kobieta nie dzieli się z innymi takimi pierdołami, że ktoś na nią trąbił :O

nie, to ja trąbię na gamoniowatych facetów w ich "superblaszkach", które stan wojenny pamiętają ;)

Ja sie takim czyms podniecalam jak mialam 15 lat :p teraz wiem ze jak ktos trabi na laske, jest prostakiem...nie jaram sie tym I nie zracam uwagi a na pasach sie mi zawsze zatrzymuja, bo lepsze to niz rozjechanie mnie:)

Gość lalalalalanananaa
trąbią... i dla mnie to najwieksza wioska!!! :D:D udaje,ze nie slysze i bron boze, nie odwracam sie :P:P

na mnie czesto trabia ale w wiekszosci przypadków nawet nie reaguje juz mi sie znudziło, a na pasach to oczywiscie ze sie zatrzymuja

Gość BeautifulBlackEyed
Oczywiście, tylko słychać hamowanie i zaraz dźwięk klaksonu. Nigdy się nie odwracam. Idę dumnie dalej i spoglądam w oczy mężczyzn trzymających za rękę swoje niewiasty, którzy nie mogą oderwać oczu ode mnie;) I widzę miny tych laluń, hehehe. Myślę, że takie zachowania mężczyzn podbudowywuje nas kobiety i sprawia, że bardziej wierzymy w siebie i swoją atrakcyjność. Ogólnie mówiąc, mnie jest miło:)

Gość Proud to be Polish
To w oczy mojego faceta byś nie spojrzał :p bo mój patrzy tylko na mnie...za to ja zerkam na inne laski (co on ma mi za złe i jest zazdrosny), wiec jesli jesteś atrakcyjna to spotkalabys mój wzrok:)

Gość lucylucy5454
Noo właśnie - ciekawa jestem jak w sumie reagujecie - bo mnie osobiście drażni koleś który podjezdza powoli autem otwiera szybe "robi zimny łokieć" i mu sie wydaje, że co ?!?! że wskocze mu do auta w wiadomym celu ;] dla mnie to takie wsiowe podrywy.

Gość gość
Taaa chyba u was na wsi trąbią gdzie jesteście jedyną atrakcją na polnej dróżce. Ja mieszkam w dużym mieście i nigdy się z tym nie spotkałam, i żeby nie było nie mówię o sobie ale w ogóle nikt nie trąbi na dziewczyny, no chyba że przechodzą w miejscu niedozwolonym.

Gość gość
tam gdzie ja przechodze jest duzy ****** szybko jada i jakby jakis sie zatrzymal to bylby karambol

Gość gość
wiecie co kiedys stoje przy pasach, male samochody przelecialy z predkoscia swiatla a tu nagle patrze jedzie tir, czekam az przejedzie a on sie zatrzymuje, zatrzymal sie dla mnie, milo mi bylo, bo te buraki w malych autach to widza tylko wlasny nos

Gość gość
mi zatrzymuja sie samochody z niemiecka rejestracja

Gość gość
Mi od kilku lat baaardzo często zatrzymują się samochody.Powód? Mam małe dziecko :-) Ludzie są zwyczajnie uprzejmi.

Gość gość
moj maz zatrzymuje sie kazdemu, ja go nauczylam, kiedys wyzywal przechodniow, teraz zatrzymuje sie kazdemu, nawet pieknemu chlopakowi hihi

Gość gość
ja zatrzymuje sie kazdemu kto czeka, w trakcie przejscia dziekuja mi machajac dlonia lub po cichu DZIEKUJE, to mile, gdy zatrzymam sie mlodemu chlopakowi jest bardzo zadowolony i zdziwiony ze ktos mu sie zatrzymal, u nas w szczecinie bardzo podli sa kierowcy wiec przechodni jak juz ktos zatrzyma sie to napewno to na dlugo zapamietaja

Gość gość
Ja zatrzymuje sie kiedy moge. Zreszta tak jak wszyscy, ktorzy staraja sie byc troche kulturalni. Trabienie... Zdarza sie, kiedy trzeba kogos ostrzec o swojej obecnosci, niebezpieczenstwie. Ale z tego co widze to nie powinnam tego robic, bo laski dorabiaja sobie jakies ideologie do tego ze czasem je puszczam na pasach i zaraz pomysla ze zostalam calkowicie oczarowana i zaslepiona ich uroda xDD serio, wydaje wam sie ze jestescie takie piekne, ze wszyscy zwracaja na was uwage? Buahahahah, masakra ;) Choc przyznaje, ze ja jako kobieta(hetero) zwracam uwage na przystojnych panow, czy to w autach, czy na przejsciach, potrafie sie za jakims obejrzec, ale nie trabie i nie robie innych dziwnych rzeczy. Jakbyscie jezdzily samochodami, to byscie wiedzialy ze klakson NIE SLUZY do zwracania na siebie uwagi jakichs d**eczek spacerujacych po ulicy, zapraszania ich na kawe czy na ******ie. A jak ktos go w taki sposob uzywa, to zapewne jest to jakis dzieciak ktory zwyczajnie sie z was zbija, a wy puchniecie z dumy xD A propos zaczepek, to czasem sie do mnie inni kierowcy usmiechaja, jak oboje stoimy i sie widzimy. to samo kolesie, ktorych czasem puszczam na przejsciach(czesciej jednak puszczam facetow niz kobiety... Po prostu ;) choc ostatnio rzadko kiedy to robie, bo rzadko jest okazja. Przy zatrzymywaniu sie na przejsciach trzeba brac pod uwage inny pojazd z naprzeciwka - on nie musi sie chciec zatrzymac. Swoja predkosc i warunki tez - nie bede hamowac co pol minuty po to zeby puscic na pasach jakas p**deczke w szpiluniach, nozki jej sie zmecza, trudno, ale mi szkoda paliwa :) a tak dla waszej wiadomosci - pieszy NIE MA PIERWSZENSTWA na pasach. Dopiero,p wtedy, kiedy sie na nich znajduje. A wtargniecie na jezdnie przed rozpedzone auto nie jest dobrym pomyslem. Lepiej poczekac 10 sekund dluzej, bo kierowca pojazdu w miejscu nie zatrzyma).

Gość gość
Wieśniackie zachowanie

Gość Masakra

Tak. Bardzo często trąbią. Nie wiem dlaczego to robią i czym chcą zaimponować jeśli są to zazwyczaj ameby umysłowe, desperaci. Czy myślą, że jakąkolwiek dziewczynę to podjara? To się mylą. To jest tak bezczelne i chamskie, świadczy o braku kultury i wychowania. Jak ktoś obserwuje to od dłuższego czasu to już pewnie widzi kto tak robi, jaka część społeczeństwa. Niech oni tak nie robią bo kiedyś im strzelę w mordę 

Gość Gość

Yyyy raczej nikt nie pęka z dumy wręcz przeciwnie, każdego to denerwuje lub nawet czasem dołuje. Nie cieszę się gdy jakiś ... na mnie trąbi nie wiem jak inni 

Gość Tomek

Oj jara jara was to drogie panie że ktoś dostrzegł wasze wywalone cyce 🙂