Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuliganka

Dziewczyny! Trąbią za Wami faceci z samochodów?

Polecane posty

Gość chuliganka

I co o tym myslicie? Aha, i czy często zatrzymują się Wam samochody na pasach? Moim zdaniem, ładnej atrakcyjnej dziewczynie kierowcy znacznie częściej się zatrzymują na pasach, nawet jak nie jest ubrana wyzywająco, wystarczy ze wysoka, w miare zgrabna i z długimi włosami. niż jakiejś mniej atrakcyjnej (choćby na pierwszy rzut oka) Co myslicie? Jak jest z Wami

Gość Książniczka
taaaa trąbią trąbią. Zwlaszcza jak idę środkiem drogi, albo wężykiem.

Gość to dobrze.
bo jak przechodzę to często się zatrzymują:D

Gość Książniczka
Przed tucznikami też ostro hamują w obawie przed zniszczeniem karoserii.

Gość to dobrze.
ale myślę ,że to zależy też od wychowania kierowcy bo niektorzy przed nikim się nie zatrzymają

Gość oczywiście że trąbią
jak tylko wyjdę na ulicę, to pisk opon, ryk klaksonów jak na wczorajszym meczu ruch chorzów-polonia bytom :)

Gość jfdhgjujhjhbn
czasem ino ubrana zupełnie normalnie , płaszcz , dlugie spodnie i ide sobie spokojnie , a debile i tak trąbią , nie wiem co chcą osiągnac w ten sposób i w sumie nigdy nie wiem o co im chodzi :D a na pasach b.czesto sie zatrzymują .

Gość szosa
Zastanawiam sie, jak to jest, ze jak idzie atrakcyjna dziewczyna to nie musi czekac 5 minut, zeby przejsc przez ulice, a jak idzie ktos nieatrakcyjny to czeka i czeka ;)

Gość chuliganka.
Ja to sie zawsze wystrasze i mam wrażenie, ze ktos trąbi, bo właśnie wjeżdża na chodnik, zeby mnie rozjechać ;) I serce mi wali. Ale to nawet miłe, mimo, ze prostackie;]

Gość majeczka*
mi tez sie zdarza ze trabia:P nawet czesto:P ze dwa arzy mi sie zdarzylo ze z karetki trabili:P albo jak jade autobusem i siedze przy oknie to faceci z aut machaja albo sie usmiechaja uwazam ze to mile :) jezeli chodzi o zatrzymywanie sie to rzezcywiscie bywa roznie ale tez sadze ze to kwestia wychwania i empatia ale w miare ladne laski maja lepiej :)

Gość chuliganka.
majeczko - a ubirasz sie jakos wyzywająco , nie wiem, krótkie spodniczyki, kurtki, wysokie kozaki obcisłe spodnie itp?

Gość brzydkich też przepuszczają
nie wiem dlaczego.i nawet czasem trąbią

Gość zatrzymują się na pasach
bo takie są przepisy kodeksu ruchu drogowego, a nie dlatego, że idzie jakaś lasencja z IQ -1. która jest przekonana, że kierowca oniemiał z zachwytu nad jej urodą i zaraz da jej pierścionek zaręczynowy :P

Gość jak niedawno jechałam busem
i siedzialam przy oknie też się uśmiechali. Nie wiem co oni niby we mnie widzieli

Gość chuligan.ka
tylko, ze te przepisy to nie do wszystkich ludzi stosują. Przypatrz sie na mieście i zdaj relacje.;)

Gość zatrzymują się na pasach
taa piękna, na twój post nawet moja klawiatura stanęła :P

Gość a zaczepiają was na ulicy
Bo mnie tak :D proszą o nr tel ,albo komentują. Np ostatnio zaczepił mnie facet i powiedział : ,,chciałem tylko powiedzieć ,że jest pani bardzo ładna " :D

Gość mnie też przepuszczają
i co z tego? To nie jest żaden wyznacznik urody. Nawet dzieci i babcie przepuszczają nie mówiąc już ,że kobiety przepuszczają kobiety jesli mają dobry dzień

Gość chuligan.ka
ale kiedy trąbią to nie na wszystkich ;)

Gość bo na pasach się nie czeka
tylko się wchodzi durne krowy jak jesteście na pasach to macie pierwszeństwo a jak stoicie jak słupy to nikt nie ma wam obowiązku się zatrzymać, a nawet jak to zrobi to złamie przepis. może na was trąbią bo łazicie jak bydło???

Gość A co to za okazja
:D trąbi to się na osoby które dokonują wtargnięcia na ulicę

Gość komu jeszcze trombiom
?

Gość saintOrSinner
mi, czasem jak idę z buta do domu :P co jest najgorsze, nienawidzę, jak tak nagle trąbną, zza pleców, wystawiając łby z okien - zawsze podskoczę wystraszona i wydaje mi się, że to śmiesznie wygląda :P

Gość a mi sie wydaje
ze trąbią, bo nie mają innego zajęcia, znudzeni kilkunastogodzinną jazdą ^^ ale muszę przyznać, że to jest wkurzające, np. od mojego miasta do wioski położonej o 4,5 km dalej zrobili nowy "chodnik" i tam również rowery mogą jeździć. No więc ja sobie idę z bardzo ładną i zgrabną koleżanką a za nami kilku kierowców tirów i ciężarówek trąbi. no to ja sie wystraszyłam i sie odwróciłam, żeby rozkminić o co mu biega. Dla mnie jak ktoś trąbi to trąbi na jakieś auto, bo mu np. zajechało droge, ale nie, muszą złamać przepis i zatrąbić na ładne dziewczyny. No ale - ja sie odwracam, a koleżanka: "Nie odwracaj sie! bo jak sie odwracasz to znaczy, że jesteś prostytutką." Czy wy o tym wiedziałyście? Czy to może raczej takie przewrażliwienie? Ja już na trąbienie nie zwracam uwagi (bo zdarzało się, ze np. środkowy palec im pokazałam, ale to jeszcze bardziej ich podjuza), jestem po prostu przyzwyczajona (bo tą drogą chodzę codziennie kiedy są wakacje). A więc rada: nie odwracaj sie, nie reaguj, nie zwracaj uwagi. może po prostu chcą cie poderwać, albo pochwalić się samochodem, według mnie łamiąc przepis.