Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malamama55

kiedy dzieci mają dzieci....

Polecane posty

Po prostu mam dość tych pustych lasek i tematów typu: - Uprawialiśmy z chłopakiem petting, przez majtki, czy mogę być w ciąży? - Kochaliśmy się bez zabezpieczenia w dni płodne, jakie jest ryzyko że będę w ciąży? Boję się bo mam dopiero 17 lat.... Qwa, czy te laski nie mają mózgów? Przecież wiedzą skąd się biorą dzieci... Nastoletnie dzieci, do nauki a nie do robienia bękartów!!!

Gość bedfgggg
tak będzie dopóki ci gówniarze będą mieć przyzwolenie dorosłych, bo u nas dziecko, dziewczyna , kobieta w ciąży to coś ponad ludzkiego, zjawisko duchowe i te gówniarzy w ciązy traktuje się też w ten sposób, gdzie z kolei wiedzą, że będą cholubione ponad to, że dały tyłka w tym wieku.

Gość hehe kolejna...
Gówniary wiedzą, że mama pomoże i nie myślą o niczym i mają sieczkę w głowie myślą że seks to tylko zabawa. Głupie

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
DLATEGO ZAWSZE MOWIE ZE JAK SIE COREK NIE PILNUJE TO POTEM PRZYNOSZA BACHORA DO DOMU!DAC TAKIEJ W LEB ZAGONIC DO NAUKI I BEDZIE SPOKOJ!I CONAJMNIEJ DO 19 ROKU ZYCIA NIE POZWALAC NA CHLOPAKA!

Gość du pa du pa
kur..wa nie moge kolejne topiki powstaja z tymi dzieciorami do nauki a nie seks w glowie!!!!!!!!!!!!!!

Gość gvxbhfhf
córkę pilnować... a chłopak to może ruch*ać od 15 roku i jest ok tak? NO TAK, ON POWIE NIE JESTEM GOTOWY I TYLE

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
chlopaka tez za morde!

Gość mnie pilnowali i co
to dało, zamiast do szkoły to do chłopaka na wagary jeździłam. Niecałe 18 lat miałam jak w ciąże zaszłam, dziś mam 26, dwójkę cudownych dzieci i wspaniałego męża, jesteśmy razem 10 lat.

Ale o co tyle halasu... skoro takie topiki Wam przeszkadzaja, to ich nie czytajcie :) Mi tez sie cisnienie podnosi, ale nic nie zrobie :) Poza tym... kiedys malzenstwa w tym wieku byly jak najbardziej okej... dziewczynki w wieku 14, 15 lat byly zamezne, rodzily dzieci... i co? Nikt o to nie krzyczal :)

Gość ddddddddddddddddddddddfsf
moja tesciowa miala 20 tesc 21, slub, dziecko po roku kolejne... maja mieszkanie 120m w centrum miasta, dobre prace...teraz po prostu cioty robicie z dzieci i nie moga sie dorobic

Gość a ja napisze tak....
jakby daly "tylka" nie bylyby w ciazy..tak, w krajach arabskich gdzie kult dziewictwa jest nadal, kobiety za dziewicy kochaja sie analnie. Wg mnie sciema jak nic, bo to tez stosunek, nawet intymniejszy niz normalny, ale coz, robi tak craz wiecej mlodych kobiet i w europie. znam nawet taka osobiscie ;/ zaproponowala swojemu facetowi anala aby "nie stracic cnoty", idiotka ;/