Malowany 617 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem czemu na wawę, to był bardzo kiepski pomysł z jego strony bo jeszcze wtedy rozmawiałam z nim i chyba oczywiste było że ja wylapie każdą scieme z tym związaną mieszkająca od urodzenia w stolicy. Bo on wszystko ma największe i najlepsze. Miasto też takie musi być. Mały zakompleksiony człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Bo on wszystko ma największe i najlepsze. Miasto też takie musi być. Mały zakompleksiony człowiek. No te argumentację ja bardzo dobrze rozumiem, tylko czy nie pomyślał sobie że jak będzie nawijał o jakimś hipermarkecie w śródmieściu czy o tym że nie ma pojęcia co to pańska skórka zrobi z siebie gorszego mitomana niż jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1168 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: Bo on wszystko ma największe i najlepsze. Miasto też takie musi być. Mały zakompleksiony człowiek. Mieszkanie w wawie to powod do dumy i chwały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 109 Napisano 5 godzin temu A leżak to jakiś fascynujący jest czy innych tematów nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 617 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Mieszkanie w wawie to powod do dumy i chwały Dla leżaka na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 617 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, xDxDxDxD napisał: No te argumentację ja bardzo dobrze rozumiem, tylko czy nie pomyślał sobie że jak będzie nawijał o jakimś hipermarkecie w śródmieściu czy o tym że nie ma pojęcia co to pańska skórka zrobi z siebie gorszego mitomana niż jest. On i myślenie. Nawet nie pomyślał, że go sprawdzają z pogodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: On i myślenie. Nawet nie pomyślał, że go sprawdzają z pogodą. Racja, człowiek który sam się chwali lasagne w klopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 109 Napisano 5 godzin temu a wy co macie wampiry żywiące się lasagna z klopa lerzaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Malowany napisał: Przecież elka mówiła, że nie ma. Wspominała też, że dopiero po dwóch latach ci się przypomniało, że jesteś z Warszawy Nawet filmy som na yt elka cie kłamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, xDxDxDxD napisał: Tak. (chúj tam że w podstawówce) Jesteś żałosna pelnoletni też jeździłem nawet z kuzynkom 3 godziny temu, Kocopoł napisał: W UK tez byl Tak 3 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tak I co kupiłeś? Ja tylko bułki rano kupiłam, bo resztę zakupów zrobiłam wczoraj, a dziś moja połówka wędzi wyroby do nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1168 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Malowany napisał: Dla leżaka na pewno Jest tyle ładniejszych miast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1168 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, 250GodzinTak napisał: I co kupiłeś? Ja tylko bułki rano kupiłam, bo resztę zakupów zrobiłam wczoraj, a dziś moja połówka wędzi wyroby do nocy Biedaczek ty na kafe a on wędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 332 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Biedaczek ty na kafe a on wędzi Ja wróciłam z pracy i chyba załączę pralkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem czemu na wawę, to był bardzo kiepski pomysł z jego strony bo jeszcze wtedy rozmawiałam z nim i chyba oczywiste było że ja wylapie każdą scieme z tym związaną mieszkająca od urodzenia w stolicy. Kutаsa jak mi wysłał to z podpisem, że to warszawski kutаs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Kutаsa jak mi wysłał to z podpisem, że to warszawski kutаs. No to git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: No to git. Chyba nie był umyty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach