Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania1

Suknia ślubna. Proszę o rady.

Polecane posty

Gość mania1

Mam zamiar ją kupić. Jestem szczupla i mam duze wciecie w talii i szerokie biodra dlatego szukałam sukienki mniej wiecej w takim guscie. JAk wam sie podoba?? Jeszcze jej nie kupilam a szukam obiektywnych szczerych opinii. Z góry dziekuje :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b9df8c7baf14a925.html

Gość mania1
Własnie super sie czuje :) Mialam jedna przymiarke. I tak jak napisalas czuje sie jak z bajki. Choc zdania co do niej sa podzielone, dlatego wlasnie pytam :) Dziekuje za 1 opinie :):)

Gość mania1
Proszę o wiecej rad :)

Gość frd
no mnie sie nie podoba, bo nie lubię szerokich :) ale na moja opinie nie patrz :)

Gość mania1
mnie tez wlasnie malo suknii sie podoba. Ale ta zaczarowala mnie :P Ale mam wiele watpliwosci np jakie bolerko? Jak dziewczyny myslicie? I czy beda do niej pasowaly rozpuszczone wlosy. BO mam lekko odstajace uszy i myslalam nad rozpuszczonymi wlosami. Ahh wiele watpliwosi :) Ale naprawde inne jakos suknie do mnie nie trafiaja :)

Gość K_O_B_R_A
suknia ładna. Jeśli dobrze się w niej czujesz...to bierz! :-)

Gość ana claudia
Jest przepiękna!:D Sama o takiej marzę... Bierz ją i nie zastanawiaj się!

Gość mania1
Ajj mętlik w głowie. ALe chyba wezme :) Tylko co teraz z bolerkiem. JAk myslicie jakie bedzie pasowac? :)

mi się nie podoba, ale to nie ja pójdę w niej do ślubu. chociaż powiem inaczej: nie jest brzydka, ale zupełnie nie mój styl :)

Gość mania1
Okej rozumiem :) JEdne wola szerokie, drugie raczej waskie i skromne :) JA jakos nie mam swojego typu :) spodobala mi sie ta. Tylko kurcze co z tym bolerkiem :P :P

Gość mania1
HAlo jest tu ktoś jeszcze? Moze jakas dziewczyna miala podobna suknie :) Prosze o rade co do bolerka bo na prawde nie wiem na jakie sie zdecydowac.

Gość ostatniaa
śliczna! eh.. zebym taką mogła nałożyć na swój ślub.. marzenia :P

Gość mania1
Dla chcacego naprawde nic trudnego :)

Gość 24latkaaaaa
Autorko, ja takze uwazam ze jest piekna, kup :)

Gość mania1
Jeżeli dziewczyny tak mowicie to kupie :) :) Dodatkami zajme sie pozniej :)

Gość bfbfbfbfbfbf
A o jakiej porze roku bierzesz ślub, że się na to bolerko uparłaś? Czy chodzi Ci o zakrycie ramion w kościele? Tu moim zdaniem zupełnie gładkie bolerko pasuje, ewentualnie ze z delikatnym kołnierzem, takim stojącym. Długość rękawa zależni od pory roku.

Gość mania1
W lipcu biore :P Własnie uprałam sie w sumie nie wiem sama czemu :) W kosciele chyba najlepiej w bolerku :) rowniez myslalam o stojacym kolnierzu

Gość ja biore slub we wrzesniu
ale nawet jak bym brała w sierpniu czy lipcu to chciałabym bolerko bo kościół jest nawet latem strasznie zimny, a ja mam taką przypadłość ze wystarczy ze mi troche zimno to juz gesia skórka zaraz brzuch mnei boli i jak dojdą do tego nerwy to biegunka murowana :P hahah dlatego musze cos miec zeby sie okryć najchętniej to chciałabym jak szal, ale szale chyba juz nei modne

Gość ja biore slub we wrzesniu
a sukienka bardzo ładna tylko tek kwiatek bym upierdzieliła

Gość kotka222
sliczna jest

kiecka fajna, ciekawe, jak sie w niej wyglada jak ma sie troche wiecej w talii niz modelka na zdjeciu :-O tak przerobili ta fotke, jakby wycieli jej polowe wnetrzosci. Ale jak juz mialas przymiarke, i wyglada nadal super na normalnym czlowieku, to swietnie, gratuluje, fajna sukienka.

Gość piękna jest ta suknia
a bolerko ze stojącym kołnierzykiem , kwiatek niech zostanie

Gość j mydeumkted
Sukienka zupelnie nie w moim guscie. Jak ja kupisz to zrob cos z tym kwiatkiem!!!

Gość mania1
Mnie sie w sumie ten kwiatek podoba dodaje troszkę uroku tej sukience :) Co do tali, mam troszke szersze biodra niz modelka ale plaski brzuch i na prawdę wyglądam w sumie podobnie do modelki. A bolerko wezmę, bo jednak w kosciel zimno i torszke nie wypada z golymi ramionami :) A jak myslicie jaki welon? Chyba krotki :)

Gość jussaa
jak dla mnie stanowczo za szeroka,czulam sie w takiej jakbym miala namiot na sobie;) ja mam slub w sierpniu,suknie z odkrytymi ramionami i bolerka nie bede miala,jakos mi nie pasuje...moze ewentualnie szal