Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agunia 86

modne fryzury

Polecane posty

Gość agunia 86

Gość agunia 86
dziewczyny dodajcie linki fryzur ktore sie wam podobaja albo takie jakie macie. mi sie podoba na boba ale problem w tym ze musze miec troszke dluzsze wlosy gdyz niedługo biore slub i pasuje je jeszcze jakos spiac. jak sciac jak modnie zafarbowac i moze jakas grzywka czekam na wasze propozycje

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
niema tej strony!=/

Gość agunia 86
Gość agunia 86
teraz juz jest

Gość greta1320
nigdy nie patrz na ' hity fryzjerskie ' -tylko patrz co ci pasuje ;/ Nawet najlepsza super modna fryzura,może oszpecić ;//

Gość irvig_tea
owszem tak, zgodzę się z tym, że fryzurę powinno się dobierać indywidualnie, na podstawie naszej twarzy i może trochę do naszej osobowości. Ale nie powiedziałabym też, żeby w ogóle nie patrzeć na to, co proponują styliści, bo widziałam na facebooku Akademii Stylizacji M.P. Babicz, że w tym sezonie modne będą i kucyki i warkocze, co mnie niezmiernie cieszy, bo w takich uczesaniach jest mi najwygodniej.

Gość do_Re_mifa
mnie też to bardzo cieszy, że wszelkiego rodzaju warkocze i końskie ogony są teraz modne, bo ja kocham takie fryzurki, przede wszystkim dlatego, że tak jest mi po prostu wygodnie ;) jestem ciekawa, co będzie modne w następnym sezonie?