Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna szara dziewczynaaaaa

Już dłużej tak NIE MOGE!!!!!!!! Nie wytrzymam tego...

Polecane posty

Mam 18 lat i nie widze sensu w tym wszystkim. Mam za dwa miesiące maturę, do której się nie uczę. Każdy dzień wygląda tak samo, szkoła, jakies zajęcia dom, jedzenie, spanie, w kółko od nowa. Mam jakieś tam koleżanki, ale czasem już nie mogę wytrzymać ich kłótni, obrażania się itp. Nie mam chlopaka i nie chcę go mieć - nie umiem być z kimś na stałe i wiem, że to by nie wyszło. Ale czuję się samotna przez to... bo w domu też się nie uklada. Jestem sama, dzisiaj sobie to uświadomiłam. To tak boli...

z woj. wielkopolskiego

ja sie maturą wcale nie martwie... i to jest najgorsze. Niby mam jakies plany, studia, ale kompletnie mnie to przestało ruszać... jestem sama...!!!!!!

eh, mam tak samo:( czytajac to o Tobie mam wrazenie jakbym widziala siebie;/:( tez jestem z wielkopolskiego;)

Gość mcmer
Mam to samo matura za 2 miesiąca a ja niemam nic ruszanego nic mi się nie chce jeszcze teraz ciąża urojona mam chłopaka i co z tego on studiuje widzimy sie po kilka godzin w tygodniu a tak siedzę w domu całe dnie i sie nudzę bo nie pracuje a szkołę mam weekendowa a jestem od ciebie o 3 lata starsza bo jestem w technikum w zawodzie nie pracuje bo nic nie umiem i kto ma gorzej