Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia15

IM GRUBSZA TYM WESELSZA

Polecane posty

Gość Sylwia15

Nie trzeba przejmować się swoją wagą. Bujne madam tez powinnym być teraz w modzie. Na świecie rządzą tylko jedne kobiety "szczupłe panie" Z wąską talią, smukłymi nogami i jędrnymi pośladkami. To wcale nie musi tak wyglądac. Panie o bardziej zaokrąglonych kształtach mogą mieć własną pozycje w tym całym gównie. Bo teraz mowa tylko o zachowaniu wagi, o tym że wszystkie te wychudzone modelki ważą zaledwie 40 kilogramów. Ale czy one są szcześliwe ? Czy tak naprawde kochają swoje ciała ? Kiedyś dążyłam do tego żeby wyglądać jak te wszystkie modelki. Przyznam nie udało mi się to chociaż bardzo tego chciałam. Teraz ciesze się ze swojego wyglądu, chociaż nie jest on wspaniały. Ale kocham swoje ciało. Kocham samą siebie. Jetsem z tego bardzo dumna. Wy też pokochajcie same siebie, zobaczycie że wyjdzie wam to na dobre. ;)

Gość alicja z krainy
:D tłusciochy odchudzac się.

Gość może cos takiego
LOL, big fat mama próbuje wmówić sobie i innym, że się nie przejmuje. Dlatego pisze o tym na 2 strony :D:D:D:D:D

Gość Sylwia15
Naprawde przykro mi, ze w dziesiejszych czasach miliony osob rozmawiaja tylko o jednej rzeczy: jak schudnac. Sama nie jestem gruba, lecz chcialam byc mega chuda. Zmarnowalo to rok mojego zycia, dlatego apeluje aby nasza sylwetka nie byla dla nas problemem. Jesli czujemy sie dobrze w naszym ciele i i nie jest to problem dla zdrowia to wszystko jest w porzadku.:) NIE MA BRZYDKICH KOBIET, SĄ TYLKO KOBIETY, KTÓRE NIE WIEDZĄ, ŻE SĄ ŁADNE!!:)

Gość pewna rzepa
Najlepszy sposob na ladne zdrowe cialo to nawcinac sie wszystkiego na co ma sie ochote oprocz slodyczy a potem wypocic to wszystko przy intensywnym ruchu ale takim zeby pot zalewal wam oczy. Ja tak robie i jestem zdrowa jak rzepa

Gość fajna rzepa z ciebie
:D:D:D