Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś tam kaśka

jestem ładna zgrabna inteligentna i chodzę tylko w miniówkach

Polecane posty

Gość Sratatatatatatatatata
i co kurwa z tego ze masz cyc rozmiar C?:-O ja pierdole!ja mam B70 a w kazdej chwili moge miec nawet H bo za 10tys kazdy rozmiar jest osiagalny:P wiec po chuj sie chwalisz?

Gość ale co
w lusstrze zobaczylas ze jestes inteligentna?

Gość Sratatatatatatatatata
zdenerwowawszy się Jesteście zazdrośni to chyba dobrze, że laska jest ładna, inteligentna i pewna siebie. Fałszywa skromność? Po co? ladna?!hahaha!przecietna jak kazda inna:-O nie ma pieknosci,nie wierze w nie bo nigdy nie widzialam,nawet te pseudo bostwa jak zmyja profesjonalna tapete i bez photo shopa wygladaja na przecietne dziewuchy...sa oprocz przecietnych jeszcze brzydkie ale to juz na wlasne zyczenie...jak ktos sie utuczy,zaniedba lub ma genetyczna deformacje :-O

Gość ojojoj kasiulka
na forum internetowym wszystkie są zgrabne, piękne i powabne z biustem 75C :classic_cool:

Gość kaśka rucha staśka

Aj czepiacie się... piękno tkwi w niedoskonałościach :) dla siebie też jesteście takie surowe? każdy czlowiek ma w sobie coś pięknego, ja potrafię dojrzeć piękno nawet w pozornie brzydkim człowieku. Piękno wypływa czasem z dobrego charakteru, czasem z innych czynników:)