Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddsffs

mięso

Polecane posty

Gość sddsffs

mam schabowego zamrożonego.. i co teraz wsadza sie go do wody tak? goracej zimenj? a jak sie juz rozmrozi ja mam kawałki wiec nic nie trzeba robic ... przyprawia sie i potem co? jak ? mąka? nieiwem jak to sie robi z tym jajkiem i bułką tartą jak sie to robi?:Dsama jestem w domu i chce zrobic niespodzianke rodzicom :):)

Gość jak sie rozmrozi rozbijasz
tłuczkiem przyprawiasz i jedziesz ...mąka -jajko-bułka i na gorący olej ale nie za mocno aby sie nie spaliło

do zimnej wody jak chcesz w panierce to rozbeltaj jajko albo dwa, nasyp przypraw do niego, pozniej kazdy kawalek miesa obtocz w tym jajku a potem w bulce tartej

Gość Heeeeena
rozbijasz 2 jajka, dodajesz sol i pieprz, na drugim talerzyku bulka tarta i mcozysz kotlety najpierw w jajku, a potem bulce tartej i na rozgrzany olej:) a szkoda ze nie zostawilas na wierzchu kotleta zeby sam odtajal, bo taki rozmrozony przez wode nie wiem czy bedzie dobry? w akzdym abdz razie jak masz czas to wyciagnij go niech sie sam rozprozi:)

Gość jak sie rozmrozi rozbijasz
a jak chcesz rozmrozic to do zimnej wody i co jakis czas ją zmieniaj potem jak sie da to rozdziel to mięso

Gość w mące jajku i bułce jest
o niebo lepszy !

Gość bazienka
ja rozmrazam tak, ze wkaldam do zimnej, a potem delikatnie dolewam cieplej i zmieniam jak ostygnie

Gość jak masz mikrowele to w niej
możesz rozmrocić ...ale ostrożnie bo moze sie zrobic jak ugotowane

Gość julenka2090
daj do takiej letniej... jak sie rozmrozi a troche to potrwa tluczkiem rozbij je troche ale nie za bardzo zeby placki sie z nich nie zrobily wez na reke troche soli, jakichs przypraw i pomacaj kotleciki, potem w mace-jajku-bułce, rozgrzej margaryne albo olej na patelni i na nie za duzym ogniu piecz je widelcem obracaj:) hehe daj znac jak wyszlo

Gość ghjkl
A jak masz mikrofalówkę to spróbuj lekko w niej odmrozić,bo w tej wodzie to trochę Ci zejdzie ,chyba że to ma być na kolacje.

Gość julenka2090
a jedliście w kokosie kotleta? pyszny... zamiast bulki daje sie kokos:D taki na słodko:)

Gość 0402
qrwa kudzie jak juz kotleta nie umiesz zrobic to nic z ciebie nie bedzie..,. ja pitole az zal

Gość sddsffs
dziekuje :*:*:* juz zrobione,pycha dzieki wam :) dziekuje

Gość ghjkl
SMACZNEGO