Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos ze mna nie tak

tylko co...

Polecane posty

Gość cos ze mna nie tak

nie wiem czemu jestem taka "niedorobiona".. ja nigdy nie poznalam normalnie faceta, w sensie nikt nigdy do mnie nie podszedl na imprezie i nie zagadal, potem nie spytal o nr telefonu. jak sie juz umawialam to przez neta i w wiekszosci przypadkow albo koles nie odzywal sie juz nigdy potem albo widzielsmy sie moze z raz czy dwa a potem on i tak mnie olewal. mam prawie 21 lat i tak naprawde zadnej randki z prawdziwego zdarzenia, nie mowiac o zwiazku.. i nie jest tak, ze jakas paskuda jestem, czasem na ulicy widze czyjes zainteresowane spojrzenie, jacys mlodzi robitnicy tez mnie nieraz zaczepia, gdy poszlam jako zakompleksione po gim dziewcze do LO tez slyszalam wprost od kolegow z klasy niektorych ze jestem ladna, z jednym o malo co nie chodzilam ale on akurat i tak sie podkochiwal w innej.. niby sie podobam ale faceci szybko traca mna zainteresowanie.. nie wiem czy zachowuje sie jak desperatka nic juz nie wiem:( nie chce byc cale zycie sama a nie wiem co zle robi...

Gość tofu_
takie zycie,nawiazujesz latwo kontakty?

Gość prowokacja krypotgeja

Ja bym się tam Tobą zainteresował, i nawiązał bliższy kontakt/ no chyba że jesteś kryptogejem/ to byś dostał piąchę:P

Gość podnoszeeeeeeeeeee
bo dalej nic nie wiem:(:(

Gość podnoszeeeeeeeeeee
latwo nawiazuje kontakty, ludzie mi mowia, ze mam fajne poczucie humoru i w ogole.. nie jestem szara myszka, ale mam tez specyficzna urode tzn taka ktora powoduje ze to moje kolezanki sa w pubie podrywane, nie ja.. nosze okulary i jak jeden koles, adorujacy moja kolezanke okreslil: wygladam jak pani mgr;] szkla nie wchodza w gre:(

Gość poka fote

wiesz, mialam podobnie aż poznałam Jego. tylko że On mnie wczoraj zostawił, a właściwie dzisiaj w nocy.

Gość cos ze mna nie tak
:( ale czas leci a ja dalej sama

Gość juz nie pierwszy raz sie zdolo
:P troche dlugo