Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLCIAA_21

coś jest nie tak!!!!!proszę odpowiedźcie!!!

Polecane posty

Gość OLCIAA_21

Cześć dziewczyny... mam problem odnośnie tabletek antykoncepcyjnych... Pierwszą tabletkę wzięłam 10 lutego i wczoraj skończyło mi się opakowanie, teraz mam przerwę 7-dniową i w tym czasie powinno wystąpić krwawienie... ale dziś jest 1 marzec!!! a ja MIESIĄCZKĘ mam zawsze 9,10 lub 11... wiec w czasie tej przerwy nie będę miała okresu tylko jak ta przerwa 7-dniowa mi się skończy i zacznę nowe opakowanie to wtedy powinnam dostać okres, COŚ JEST CHYBA NIE TAK????? PROSZĘ POMOCY

Gość OLCIAA_21
dodam jeszcze ze to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne i pierwsze opakowanie...

Gość OLCIAA_21
halllooooo

Gość barni
Nie denerwuj się. Ja jestem w czasie drugiego blistru. Też miałam takie stresy jak Ty ale dostałam krwawienie w 4 dniu przerwy. Wszystko ok. Pozdrawiam.

krwawienie wystąpi 3 lub 4 dnia po odstawienu,nie sugeruj się teraz terminami okresu sprzed brania tabletek

wiec zapoznaj sie najpierw z ulotka. wyraznie jest w niej napisane ze krwawienie wystepuje w tyg.przerwy,a nie w dniach w ktorych kiedys mialas okres.tamte obliczenia teraz nie sa ci do niczeggo potrzebne. a po 2.mozesz nie dostac krwawienia,wlasnie dlatego ze zaczynasz breanie tabletek dopiero. naprawde ulotka nie gryzie. ;)

Gość OLCIAA_21
ufffff!!!!!! dziękuję dziewczyny,kochane jesteście,już się wystraszyłam!!!!!!!!!!!!

Gość ssssssssssssssssssssss
nie masz juz okresu masz teraz tylko krwawienie z odstawienia wystapi ona podczas 7 dniowej przerwy bedzie to obojetnie jaki dzien nawet ostni dzien 7 dniowej przerwy i wtedy znow rozpoczynasz po 7 dnia opakowanie nawet jelsi krwawienie trwa. skoro nie rozumiesz i Ci nie wytlumacozno nie powinnas brac tabletek i wspolzyc

Gość OLCIAA_21
czytałam ulotkę nie bój się...