Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniony

Zraniony

Polecane posty

Gość Zraniony

Mam problem jestem w związku jurz 7 lat Po slubie 1 rok z żona bylismy ostatnio na zabawie i ona tam poznała kolesia nic mi o tym nie powiedziala pisala z nim dowiedziałem sie przypadkiem oklamala mnie ale jej wybaczyłem potem pisala z nim dalej nic mi nie muwiac twierdziła ze napisala mu ze ja sie dowiedziałem i od tamtej pory sie nie odzywa znowu dowiedziałem sie przypadkiem oklamala mnie drugi raz teraz mimo tego ze mnie zapewnia ze nie utrzymuje z nim kontaktu to czuje ze jurz nigdy nie bedzie tak samo ciezko mi w tym co mam robic

Gość slowniczek
już a nie jurz, mówiąc a nie muwiac i jeszcze znaki interpunkcje wiesz co to takiego???? p.s a tak ogólnie to współczuje :-/

Gość Zraniony
Halo czy na tym forum niema nikogo kto by mugł podnieść mnie na duchu

Gość 164..
jezdem zbyt najebana...jutro poczytam:)

Gość czy było coś więcej
może to tylko zwykłe, nic nieznaczące pisanie. Myślę, że zaniedbujesz ją, skoro w ten sposób postępuje... szuka miłych wrażeń z innym facetem

Gość Zraniony
Zaniedbywałem raczej nie ale mimo wszystko boli mnie to ze nigdy nie mieliśmy przed sobą tajemnic ufałem jej bez granic a teraz jestem rozdarty

Gość sdfgfdgdfg
dobrze Ci tak :)

Gość edek111
Na babskim forum chłopie nie oczekuj na radę, czy też politowanie bo baba może cię w wała robić a ty będziesz gnębiony, że się nie starasz, że za mało jej dajesz itp. jakby zamienić role i napisałbyś, że jesteś kobietą a twój facet tak postąpił, to zaraz kobiety wjadą na niego i zaczną cię pocieszać. Solidarność jajników chłopie.

Gość 164..
sami jarek to hoj:P

Gość 164..
toto nie wyswietlilo jak napisalam:O

Gość kasik kasik
zapraszamy do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com. Naturalne kosmetyki , bizuteria hand made, elementy wytroju wnetrz, cos dla ciekawych swiata ...

Gość Zraniony
A czy ktoś z was wieży ze można kochac kogoś tak że odczuwa sie wszystko to co druga osoba Czuje bo ja właśnie tak przez przeczucie dowiedziałem sie o tym wszystkim i raz to przeczucie znika a nieraz asz mnie przytłacza