Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apple juice

Przeciez nie tak mialo byc...

Polecane posty

Przecież nie tak miało być Ja chyba zwariowałam z Tobą Oszalałeś ze mną Ty Zbudziłeś mnie w środku dnia I teraz nigdy więcej Nie chcę, nie chcę Nigdy więcej już nie chcę spać To zakochani Do nas przychodzą znów Powietrza takie pełne oczy Takie pełne serca Takie pełne śladów ich stóp Zakochani, zaczarowani Bardzo powoli w nas budzą się Zakochani, zaczarowani Powietrza takie pełne dłonie Takie pełne serca Takie pełne, pełne Ciebie chcę mieć Tak jasno jest wokół mnie Tak mocno zakochałam w Tobie W Tobie zakochałam się W kieszeniach mam pełno chmur I Twoją gwiazdą prowadzona Płynę w Twych ramionach Do Twoich ust To zakochani przenoszą nocy blask Powietrza pełne oczy, pełne serca I takie pełne Zaczarowani Bardzo powoli w nas budzą się Powietrza takie pełne oczy Pełne serca Ciebie chcę mieć Ciebie chcę mieć

Gość american
uwielbiam to :)

Gość american
dlaczego malo czasu? ja tak od poltora roku sie czuje:) jakbym sie unosila nad ziemią jak o nim mysle, jak sie przytulam czuje takie mile sciskanie w serduszku :)

aaa bo mialo byc inaczej, mielismy sie niedlugo rozstac;) ale juz... zmiana planow:) ooo jak fajnie:) szczesliwa;)