Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micccc

zona mnie zradzila opowiedziala mi o tym

Polecane posty

Gość micccc

mam bardzo duzy problem moja zona zdradzila mnie z moim najlepszym kolega powiedziala mi o tym ale sie w nim zakochala i niechce onim zapomniec mamy rocznego synka i ja ja bardzo kocham i chce z nia byc ale ona nie zabardzo .Co ja mam robic pomuzcie

jak się zakochała, przyjąć cios na klatę i bo ja wiem , zapisz się do Legii Cudzoziemskiej, i wyładuj frustrację w Afganistanie, albo Indochinach

Gość trelemoreleeeeeee
Po prostu mas zgłupia zone :-) NIe mowie,ze głupia,ze zdradziłą,tylko,z egłupia,ze tym Cie ponformowała.No ale coz ,zyja na swiecie ludzie ktorzy musza bardziej swojego partnera upodlic.Ja swieta nie jestem,ale nigdy w zyciu nie przyznałabym sie mezowi,ze go zdradziłam i nie chciałabym aby on mi sie o tym przyznał.

Gość złośliwa małpa
Zdecydowanie,kopnij ją w dupę!

Gość p. lwicki
fajnie mieć za żonę harcerkę, co ?

Gość złośliwa małpa
raczej k...

Gość micccc
ja wiem ze powinienem kopnac ja w d...i jej to nawet na reke by bylo ale ja naprawde ja kocham nie umie zyc bezniej mamy dziecko nie umial bym odejsc zreszta ja bym zajebisie tesnil i cirpial a dziecko ktore ma dopiero roczek ucierpialo by najbarzdziej wiec co ja mam zrobic .pomocy..........

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
TO CO ZE KOCHASZ?JAKBY MNIE COS TAKIEGOSPOTKALO TO BYM SIE NATYCHMIAST ODKOCHALA!

Gość złośliwa małpa
Albo gościu podpuszcza,albo jest nienormalny,więc niech mu tacy sami idioci odpowiadają.Ja spadam!