Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FNFTNTN

NIE MA WIERNYCH WACETOW-TAKIE CUŚ NIE ISTNIEJE??

Polecane posty

Gość rhrhrhh
gcn v

Gość gorylątko
a ja wiem, ze sa na świecie wierni faceci... ja takiego mam:) wiem o tym... zawze czuly, opiekuńczy, kochany, romantyczny.... układa nam sie dobrze juz 6 lat i nawet raz nie pomysłałam, ze mogłabym go zdradzic, a on ciagle powtarza, ze sprawiłam, że jego świat jest "różowy"

Gość taka sobie jedna co nie zdradz
nie ma znaczenia czy facet czy kobieta, tutaj wplyw ma charakter czlowieka. Ja nigdy nie zdradzilam i nie zdradze swojego mezczyzny, za bardzo go szanuje i po takim czyms nie moglabym spojrzec jemu w oczy, na siebie tez bym patrzec nie mogla. W ogole mysle ze jakas zacofana jestem , wiele osob mowi mi ze nie znam realiow ... ale ja mam swoje zasady i wierze w nie i wierze ze dwoje ludzi moze byc ze soba bez zdradzania sie, ze gdy milosc gdziej zanika pozostaje przyjazn i zaufanie.

Gość ciumcia rumcia
nie ma wiernych facetów . Niedawno zmieniłam prace i co sami faceci ok30 -40 lat na stanowiskach i nie mam zycia w pracy stale jakies zaczepki żarty, no molestowanie ( to żart ale już mnie denerwuje) .Mój przełożony facet ok 30 ma fajną zonke , niezła laseczka , pytam czemu mnie podrywa i sex mi proponuje ( zanim tam pracowałam juz sie znalismy ale nie byl taki śmiały) a on " wiesz no zona fajna jest i super w sexie itd . ale czekolada jedzona codziennie juz nie smakuje tak dobrze, facet potrzebuje odmiany adrenaliny itd ". W poprzedniej pracy tez było mnóstwo facetów , i to samo było. Im większe stanowisko i kasa tym większa bezczelnosc i smialosc do kobiet.

Gość ciumcia rumcia
a stereotyp ze zdradzają jak mają paskude zony to bzdura , bo mój kolega ma 27 lat dziewczyna 22 sliczna dziewuszka i tez mówił ze w sexie dobra a on rznie przerózne pasztety, bo lubi to , lubi czuc sie panem i władcą ( jest bardzo zamozny , więc czasem mysli ze cały swiat nalezy do niego)

Gość oj ludzie- większość z tych
którzy zdradzili, a już w szczególności kobiety, mówią, że nigdy tego po sobie by się nie spodziewali, że brzydzą się zdradą, że mają ogromne wyrzuty sumienia, ale zdradzili, bo..... i tu następuje jakaś infantylna, śmieszna bajeczka. Każdy może zdradzić, zapewne większość ludzi tego nie robi, ale każdy mógłby. Pozostaje tylko wiara w lojalność partnera i troska o jego potrzeby, żeby miał jak najmniej powodów do szukania szczęści gdzie indziej.

Gość papryczka12
wierni faceci w tych czasach?? dajciez spokoj:P

Gość taka sobie jedna co nie zdradz
ale nie wsadzaj wszystkich facetow do jednego worka, jasne ze sa tacy co to niby odmiany potrzebuja ale sa tez tacy dla ktorych liczy sie wiernosc.

Gość ciumcia rumcia
troska o dobro partnera??????? hmmm wiesz ja ci powiem albo ktos lubi ten sport i chocbys na głowie stawała i tak zdradzi , albo ma zasady i tego nie zrobi , prędzej odejdzie niż zdradzi

Gość ja też już nie wierzę
że istnieją wierni faceci mój mąż który rzekomo mnie tak bardzo kochał,obsypywał kwiatmi,czułosciami,zawsze moglismy na siebie liczyc,po prostu super para,obydwoje atrakcyjni,dzieci,dom,było pięknie-stanowilismy przykład udanego związku wśród znajomych i co? wyjechał do pracy i okazało się że zagranicą miał kochankę,wiele brzydszą odemnie,nie atrakcyjną,bez wykształcenia-nikogo nie urażając podobno to nie był seks,on z nią mieszkał,tylko ona była dla niego dobra i bądz tutaj człowieku mądry!!!! przestałam wierzyć w miłość i wierność

ciumcia rumcia-przyznaję ci rację jak ktoś to lubi,to może mieć w domu wszystko u swej kobiety,ale i tak go będzie ciągneło na boki-taki charakter-KU..REST..WO WE KRWI

dodam że wrócił do mnie,zostawił ją no i próbujemy zacząć od nowa:)

Gość rdgdr
dfbdb

Gość Gregg Svannson
teraz macie testy, dna, billingi, monitoring i gps. mozecie sprwdzic czy chowacie swoje geny . . . zaden ojciec nie moze byc swego ojcostwa pewnie. najwierniejsze sa szimejle (milfy i mature) po dildo, golden szalerze i fistingu nie znikna oni z waszych zyc niczym wasza cnota i aureola prahlebejska. nie kupujcie tylko ixboxa 360 ani plejstejszon 3 (a komputery tylko uzywane).

Gość depeche15
Zgadzam sie- cos takiego jak wierni WACECI nie istnieje. :P