Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabina 46

Emerytki i rencistki łączmy się

Polecane posty

Witam jestem emerytką od kilku lat ,do tej pory z racji wykonywanej pracy przebywałam w dużych skupiskach ludzi .Na chwilę obecną mam nadmiar czasu i niezbyt potrafię odnaleźć się w domu .Liczę na miłe kontakty z osobami w podobnej sytuacji.

Gość Jan Przemczak
a ja mam 56 lat i od dawna poszukuję kobity. Może ty jesteś moim przeznaczeniem ? Najpierw napsiz czy wolisz od przodu czy od tyłu

P. Stefo cieszę się ,że Pani się odezwała, ale czytając następny wpis zamurowało mnie i nie wiedziałam czy mam odpowiedzieć czy nie. Ale jakoś to przeżylam bardzo proszę o dalszy kontakt będzie mi miło.

Gość mikolanka
witam serdecznie mam 47lat jestem na rencie (niestety)

Gość Jan Przemczak
He he he, jaśnie pani to sobie może wypraszać ze swojego domu, pardon M-2 w blokach :P

Witam widocznie wszystkie jesteście mocno zapracowane bo się nie odzywacie. Dzieki za ciasto było bardzo pyszne. Myślę ,że częściej bedziemy się spotykac przy kawusi i sobie troszke poplotkujemy.

Gdzie jesteście czy może ta pogoda was usypia ,że nic nie piszecie aczy nam emerytkom już nic sie nie należy nawet poplotkowac. Pogoda dzisiaj jest rzeczywiście usypiająca ale kawkę pachnącą można wypić i zjeśc dobre ciastko to napewno możemy. Proszę odezwijcie się .

Gość ** 50 + **
...witam wszystkie Kobietki na nowym topiku *** mam nadzieję,że będzie nas przybywać i uda nam się stworzyć wspaniałe miejsce do pogawędek :D ************ pozdrawiam Was niedzielnie i..choć za oknami aura nieciekawa ( zimno,pada) przesyłam bukiecik kwiatuszków dla dobrego nastroju 🌼 🌼 🌼 🌼

Gość ** 50 + **
***** a trochę niegrzeczni Panowie,znajdą na Kafeterii inne miejsce na swoje uwłaczające kobiecej godności wpisy

Gość Uległy chłopiec
szukam dojrzałej pani, która zechce oddać mocz w moje psie usta

szukaj takiej pani na innym topiku , lub otwórz swój i szukaj dalej nie tutaj

Gość Aga 50
Cześć spotkałam ten topik i może rzeczywiście uda nam się go wznowić i dalej prowadzic . Może znajdą się panie, które będą miały ochotę do nas się przyłączyć. Już jesień i napewno znajdą więcej czasu dla siebie .