Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turutututu

Związek Polaka z Pakistanką???

Polecane posty

Gość turutututu

Znacie w ogole taki wynalazek?Nasze dziewczyny uwielbiają ciapatych pseudo-bonzów, poruszających się 14 letnimi BMW, i szpanującymi pieniędzmi (w rzeczywistosci, jest to kasa ledwie starczająca na zycie, plus drobne przyjemnosci typu disco, kolacyjka na miescie i to wszystko).To wszystko oczywiscie za ruchanie i naciaganie na ślub dla uzyskania papierow unii europejskiej.A co z facetami?Znacie jakis przypadek, zeby Polak zadawal sie z Pakistanką albo Hinduską?????????

osobiście nie znam ale gdzieś było o tym mowa. z tym że para kochała się (przynajmniej tak to było przedstawione) i nie było mowy o slubie dla paszportu!

Gość hohoohp
ja jestem z Uzbekistanu i mam meza Polaka i co????

ja jestem zona araba wcale nie szastal przedemna kasa ani 14 bmw i papiery ma! znam dziewczyne z syrji i wyszla za maz za greka nie przeszla na jego wiare sa normalnym malzenstwem wiec...

Gość turutututu
Nikt nie odpowiedzial na temat. Wnioskuje, ze w calej Anglii nie zdarzyl sie zaden tego typu przypadke. Naprawde nie macie nikogo znajomego w takiej sytuacji?

Gość nudzi mi sie
ja widzialam anglika z pakistanka

Gość neffa
jest to raczej niespotykane (aczkolwiek wyjatki sie zdarzaja) islam zabrania kobietom wychodzic za nie-muzulmanina, wiec jesli taka sytuacja sie zdarza to rodzina ow dziewczyny jest bardzo "wyzwolona" ze tak powiem, w normalnej muzulmanskiej rodzinie jest to nie do pomyslenia...

Gość neffa
sam jestes brudny

Gość fdsjf
przeciez pakistanki sa brzydkie prawie tak brzydkie, jak polki :o

Gość ja jednak
wole pozostac dziwka nizeli mialabym urodzic sie muzulmanka

ale wy jestescie ograniczeni,matko juz Kapuscinski nawolywal do wzajemnej tolerancji,gdyz przy jej braku wojny sie rodza..przy braku zrozumienia.maja inna kulture,co nie znaczy ze gorsza..nie badzcie etnocentryczni.plujecie na innych,spojrzcie na siebie. tacy jak Wy chrzescijanami sie zwa.wyzywacie muzulmanow od brudasow i sami sie jak swinie zachowujecie(nie obrazajac swin).wstyd ludzie.islam jest wszak religia pelna milosci,to tylko zli ludzie zmieniaja bardzo jej filozofie dla swego widzimisie. a tak odpowiadajac na pytanie to nie slyszalam by pakistanka sie zwiazala z innowierca.one maja smycz psychiczna nalozona przez wlasnych ojcow,czesto hipokrytow..

zanim cos powiecie spojrzcie na geneze powstania tych wszystkich odlamow ekstremistycznych w islamie.to ludzie sprawiaja ,ze religia czesto jest odbierana wlasnie w ten sposob.a czlowiekowi latwiej jest byc zlym anizeli czynic dobro.latwiej jest zastraszyc niz zjednac.

Gość lilife
a kto by chcial polaka...sredni jeden na 10 cos soba reprezentuje...za granica oczywiscie

Gość hej life jestes zalosna
masz kompleksy? nikt cie nie chce?

Gość brawo panowie
Jak widac topik stal sie dla seksistowskich polskich knurow doskonalym polem do popuszczenia jadu w stosunku zarowno Polek jak i Pakistanek i wszystkich kobiet na swiecie. Dziwkami-to wy jestescie, do tego macie brudne huje, a wasze zapite polskie wykrzywione z nienawisci do kobiet ryje, urodą nie dorastają do pięt świnskiemu ryjowi.

Gość o rany porazka
to forum schodzi na psy calkowicie jeste Polakiem i nie mam zapitego r..a jak wielu moich rodakow

Gość religia pelna milosci
Bukhari. Aisza: “Prorok pojął mnie gdy miałam 6 lat. Pojechaliśmy do Medyny i zamieszkaliśmy w domu Bani-al-Harith bin Khazraj. Wtedy zachorowałam i wypadły mi włosy. Później moje włosy odrosły i moja matka, Um Ruman, przyszła do mnie gdy bawiłam się lalkami z koleżankami. (...) Zabrała mnie do domu. Tam zobaczyłam kilka kobiet, które życzyły mi szczęścia. Potem przekazała mnie do nich i one mnie przygotowały. Wtem Apostoł Allacha podszedł do mnie i moja matka przekazała mnie mu. Miałam wtedy 9 lat”

To raczej nie kwestia zacofania, a róznic kulturowych. Mezczyznie wiary muzulmaskiej wolno sie ozenic z kobieta innego (niewiernego) wyznania, a kobiecie muzulmance juz nie. Wszystko przez ewentualne dzieci, które wiare po ojcu przyjmuja. Wtedy te z matki muzulmanki nie bylyby muzulmanami jaby- a to bylaby tragedia dla jej rodziny, cos niedopuszczalnego.

Gość bleble12987
Według statystyk w całym UK w 2009 lub 2010 roku nie urodziło się ani jedno dziecko co miało ojca Polaka a matkę Pakistankę (według kraju urodzenia rodziców)...to świadczy o tym że prawa islamskie są respektowane nawet w UK. Chociaż w drugim pokoleniu urodzonym w UK mogły się przytrawić takie przypadki zwłaszcza że UK "liberalizuję" muzułmanów.

Gość Gabi922
A masz dać źródło tych informacji? Ile np. polek jest w związku z Pakistańczykami, jak tam wygląda sprawa małżeństw mieszanych.

Gość bleble12987
UK National Statistic Są tam pliki pdf, Excely z danymi statystycznymi. Ciężko jest je znaleść, ale szukaj w działach o małżeństwach i urodzeniach. http://www.statistics.gov.uk/hub/index.html Odnośnie Polek z Pakistańczykami - duuuużo jest takich związków

Gość bleble12987
Jeszcze odnośnie Pakistańczyków W 2009 roku w Polsce były 22 małżeństwa Polka-Pakistańczyk. Chyba ani jednego Polak-Pakistanka.

Gość Gabi922
Podaj dokładne liczby, albo linki. W Polsce to wiadomo, że mało, ale interesuję mnie ogólna statystyka. Z kim najczęściej itd.

Gość stella23
ja znam Polaka z zwiazku z murzynka. I co, jego tez od maskich kurew wyzwiecie bo ma czarna?

Gość Gabi922
Z murzynkami zdarzają się, ale właśnie z arabkami nie można, bo one mają zakaz religijny. Ja jestem ciekawa, ile takich związków jest...

Gość bleble12987
stella23 - ta murzynka to Afryki czy z np. Karaibów lub USA?

Gość stella23
nie wiem skad jest, zreszta co to ma za znaczenie? Dla facetow liczy sie tylko to, ze np Polka jest z murzynem, ciapakiem czy innym i juz dziwka, kurwa. To skad pochodzi sie nie liczy. Wazne, ze nie bialy.