Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka24

Ooops chyba jestem z niedorajdą !

Polecane posty

Gość Kaśka24

Mam 24 lata, studiuję medycynę. Pochodzę z zamożnej rodziny, ale w której prawie wszystko osiągnęła moja mama. Nie chcę powtózyć tego schematu. Pamiętam jak ciężko pracowała, żeby zapewnić nam życie na odpowiednim poziomie, praktycznie nie miala czasu dla siebie. Jestem osoba ambitna, chce pracowac, zarabiac i wydawac. Niestety facet z ktorym jestem, ma 33 lata....i zaklada internet :/ jestesmy razem 1,5 roku. Na poczatku sie zakochalam, ale teraz widze jego lenistwo. Namowilam go na studia, sam wybral kierunek i ciagnie go zaocznie..smieszne studia, niedajace w moich oczach zadnej perspektywy. ale- ''nie chcial sie przemeczac''. Poza praca- 4 razy w tyg. spedza dzien na youtubie i gra w durne gry. Kocham go, nadal, ale przestalam go szanowac, czuje to. Aha, mieszka z rodzicami i nie mysli zeby sie od nich wyprowadzic. Bo za co ?? Ja mieszkam sama, i cenie swoja prywatnosc, dlatego nie chce zeby sie wprowadzil Chaotycznie, to przedstawilam Serce mowi co innego niz rozum. Nie chce spedzic zycia jak moja, pracujac na cala rodzine, przy boku niezaradnego mezczyzny. Jestem mloda, inteligenta, bardzo ladna, znalezienie faceta to nie problem. A po drugie lubie być sama...wiec napewno strach przed samotnoscia odpada. Są momenty takie ja ten kiedy chce to skonczyc, a sa takie, kiedy lzy cisna sie do oczu na sama mysl ze moge go stacic...bo lubie jak mnie przytula, jak na mnie patrzy. ale nie daje mi poczucia bezpieczenstwa, rozmawialam z nim mnostwo razy, tlumaczylam....ale to taki typ czlowieka...bez ambicji Napiszcie proszę, coś mądrego i konstruktywnego pozdrawiam

Gość cxvxcv
az dziw, ze ON z toba jest :o "Jestem mloda, inteligenta, bardzo ladna, znalezienie faceta to nie problem" oj to znajdz sobie innego, jak to nie problem, zapatrzona w siebie istoto :o wyzej srasz niz dupe masz tyle

Gość Kaśka24
poprostu jestem swiadoma swoich zalet, nie jest to przerost formy nad trescia. Napisalam przeciez ze go kocham... urzekla mnie Twoja wypowiedz, naprwde

Napisałas, ze go nie szanujesz, nie wyobrazam sobie zwiazku z osoba, ktorej sie nie szanuje ...

Gość cxvxcv
jakbys kochala, to nie mialabys takich problemow :o

Gość cxvxcv
o wlasnie i ten brak szacunku :o Nie szanujesz, a kochasz :/ To tak samo jak osoby, ktore zdradzaja, ale nadal twierdza, ze kochaja swoja partnerke/partnera.

Kaśka, ja uwazam ze powinnas sie z nim rozstac. niestety teraz jest coraz wiecej przebojowych, zaradnych fajnych kobiet niz facetow, a im z tym dobrze. z tego opisu wynika ze facet jest totalna ciapa. i to sie nie zmieni. bedziesz zawsze glowa rodziny a on jednym z Twoich dzieci. dobrze ze mimo tego ze go kochasz jestes taka rozsadna i trzezwo patrzysz na ta sytuacje, sama widzisz ze tak byc nie powinno. on sie nie zmieni na pewno. ale zastanow sie nad tym czy bedac taka zaradna, pewna siebie itp wytrzymasz z facetem (i on z Toba) ktory bedzie taki sam jak Ty... w koncu nie moga dwie osoby dominowac. radze Ci zakoncz ten zwiazek!

Gość no tak tak kazdy kto studiuje
medycyne jest wygrany :D

Gość to chyba pisze Marysia
z PM :O Piękna i inteligentna bo studiuje medycynę :D W swoim pościie ujęłaś po prostu stwierdzenie,że on nie jest ciebie wart,bo ty studiujesz ciężk kierunek i masz zamoznych rodziców :O Nie jego wina,że nie ma tak jak ty i moze jest mniej zdolny.A jak ci tak to wszytsko przeszkadza to od niego odejdź i już.Ty go nie szanujesz,a ja nie szanuję zapatrzonych w siebie osób.Nie wiem jak mozna napisać "Jestem bardzo ładna" :O:O:O Współczuje temu chłopakowi,że jest z taką idiotką

Gość beffito
Inne kobiety są katowane, mają mężow alkoholików, ale co tam, ta ma poważniejszy problem, jej facet instaluje internet i mieszka z rodzicami. Na domiar zlego, studiuje dupny kierunek. Zgroza

ale wy bzdury piszecie! facet jest cipa i tyle, nie ma co go bronic. ja tez takich znam i wiem o czym ona mowi. a po waszych postach widze ze albo jestescie takimi wlasnie zyciowymi niedorajdami albo zakompleksionymi kobietami dla ktorych szczytem szczescia jest bycie z facetem, jakimkolwiek.

Gość QAZXsw2
Kaśka tez musi byc cipa skoro sie zastanawia nad takim żałosnym kolesiem....jak by była pewna swego nie pisała by o tym tu...widac że ma dziewczyna rozterkę.....nie jest taka pewna siebie...widac zamozni rodzice i matka robiąca kariere nie nauczyły jej ile jest warta i o co ma w zyciu walczyć skoro wybrała takiego nieudacznika? eech do gazu z nieodpowiedizlany,mi rodzicami wpędzającymi dzieci w kompleksy~!

Gość Kaśka24
a co ma pewnosc siebie i kompleksy do tego ze kogos kochamy ?! ty to dopiero masz kompleks, chyba swojego domu rodzinnego skoro, niedowartsciowana istoto. Osoby slabe atakuja inne, jak chcesz zgrywac zimna sucz, to zajrzyj troche do psychologii i nlp boooożeeee :/

Ale niektóre wpisy są głupie. Podejrzewam, że piszą je faceci niedorajdy:P Czy to, że źle, że dziewczyna mysli przyszłościowo i chce kogoś wykształconego, pracowitego a nie lenia co mimo tego wieku jest na utrzymaniu rodziców?

Gość Kaśka24
czytajac co po niektore posty dochodze do wniosku, ze powinnam sie cieszyc i do czestochowy isc podziekowac ze mnie nie leje i ze nie pije....i ze mam tylko taki problem jestem co raz blizsza decyzji zeby go zostawic, nie chce cale zycie tyrac, na dom, dzieci, siebie i jego. wiem ze to nie bedzie proste, przeciwwstawic rozum sercu... Ps-dziekuje Claudio

Pewnie, ze go zostaw. Po co C darmozjad i leń? Zobacz on ma 33 lata i mieszka wciąż z rodzicami, a to raczej nie jet normalne.

Gość Kaśka24
:) tez tak mysle, lepsze byle co, ale swoje ( wynajete ) i jakiekolwiek dązenie, odkładanie, planowanie liczylam na zmiane, ale nie chce tyrac jak moja matka na nieroba

Gość halo tu kokosowa wyspa
zobacz ty bedziesz lekarzem a on co, bedzie mieszkam z rodzicami i zakladal internet za 3 grosze, teraz o tym nie myslisz ale kiedys wejdziesz w srodowisko i bedziesz sie za niego wstydzila a te co tak najezdzają same mają niedorajdów i sie cieszą ze taki je chce bo są .... glupie, brzydkie, bez ambicji, nudne itp itd

no pewnie ze przystojny ii bogaty prawnik jest lepszy niz neciarz :D

Gość Kaśka24
Polecić, HA HA HA nie szukam na hura moge a nawet chce byc sama poprostu dojrzewa we mnie decyzja zeby go zostawic btw stolica

cos mi tu nie gra, jak to sie stalo ze dziewczyna ladna i madra zainteresowala sie kims takim. Moze nie jestes taka ladna jak ci sie wydaje, mialam kolezanki na medycynie, znalam sporo osob i jakos nie widzialam tam atrakcyjnych partii

Gość Marcus Fenix
Kolejna popierdolona laska..... smiech na sali poprostu !!! Jak ci nie pasuje skromny facet z dobrym sercem to w czym kurwa jest problem co? Odejdz skoro niema wyzszego wykształcenia i jest tylko prostym instalatorem neta..... Znajdz sobie nadzianego pana inzyniera albo nie lepiej niech bedzie doktorem. Jakbym sie na miejscu tego faceta dowiedział co o nim myslisz to juz bym cie olał. Zal goscia ze trafił na kolejna jebnieta materialistke, ktora sie boi jak powie znajomym ze gosc ma tylko mature.....

Gość Kaśka24
czemu sie zainteresowalam, bo to pozerant, i wydawal mi sie czuly, kochajacy, chamski troche :), zarozumialy, lubil drogie markowe ciuchy czyli taki jak ja ale nie wiedzialam, ze cala pensje wydaje na ralphy i kleiny a kiedy przychodzi do zaplaty to ja musze placic, za np kino, bo on, juz sie splukal ludzie mysla ze prowadzi swoj biznes itd, ale to pozory, ja juz sama nie wiem co on opowiada

marcus wez sie lepiej z naukę bo zadna nie zechce takiego przyglupa za meza

Gość Hrupcio
jak patrze na te odpowiedzi to nie rozumiem tylko jednego.. skad taki tytuł wypowiedzi? Po tym co piszesz wydajesz się niezłą kobitką ktorej brakuje (chyba) pewności siebie

Gość Kaśka24
czy jestem atrakcyjna ? jestem fotomodelką, z malibumodels