Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inanalll

kremy z kwasami dostepne zagranica

Polecane posty

Gość inanalll

dziewczyny czy kupujecie kremy z kwasami aha w Uk, szukam czegos co mozna kupic bezposrednio, nie z sieci, ale nic nie moge znalezc. Gdzie i jakie produkty kupujecie

a dokladnie jakas nazwa? na czym ci zalezy

Gość inanalll
Etne- nie zalezy mi na marce, wazne zeby byly kremy z kwasami, byly dostepne w sklepie lub aptece(nie wysylka) i noe kosztowaly niewiadomo ile :) Zastanawialam sie nad glycolic aha, ale produktow nigzie nie moge znalezc na polkach!

Gość gustowka19
Podbijam :)

Gość Moim ulubionym jest
Diacneal z Avene. Ja mieszkam w Holandii i tutaj jest on dostepny tylko i wylacznie w aptekach, takze moge ci poradzic rzucic okiem na brytyjskie apteki czy maja tam Avene i jesli tak poszukaj tego kremu. Naprawde jest super. Tylko musisz sie pospieszyc, bo go mozna uzywac jesienia, zima i wczesna wiosna i tylko na noc (uzywajac na dzien filtrow). Ale naprawde bardzo polecam.

Gość inanalll
Dzieki wielkie:) wyglada na to, ze z latwoscia go znajde bo w wiekszosci brytyjskich aptek online on jest :) wiec i w ''realu'' nie powinno byc problemu. Czy wiesz moze czy maja oni serie rowniez na cialo z kwasami?

Gość alorew
mieszkam w szkocji, niestety nie zmalazzlam avene u mnie w aptekach, znacie dziewczyny jakies inne marki?