Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HolaOla....

ale mam dola

Polecane posty

Gość HolaOla....

Gość HolaOla....
rozstalam sie z chlopakiem,dlugo nie bylismy ze soba ale mimo tego tesknie.:(

Gość onse madonse
wiieem ze to boli ja pomimo to ze jestem nadak ze swoim tez mam dola bo jest jaki jesr:( ale za to topie smutki w piwie hehe:P

Gość onse madonse
może chcesz się przyłączyć???

Gość HolaOla....
mamy po 22 moze smieszne,ale bylismy miesiac ze soba,ale czulismy sie jakbysmy sie znali od lat juz,a rozstalismy sie bo bylam zbyt zazdrosna.moja glupota:(

Gość HolaOla....
kurde,zalozylam jego koszulke teraz.jeszcze nim pachnie :(

Gość normalnie nienormalna
ej laska ja pierdole nawet nie qiesz jak ja ciebie rozumiem:(ech..gdzie te stare dobre czasy się podzialy:(:(buuu:(

Gość HolaOla....
no nic trzeba zyc dalej;)

Gość **filipinka***
tez wlasnie przechodze taki okres. smutno mi ze ja piernicze. spac niie moge, mysle o nim non stop. jeszcze sie rozstalismy ale ja to czuje w kosciach. buuuuuu :(:(:(:(:(:( tez dlugo nie bylismy razem

Gość HolaOla....
my sie niby wczoraj po imp rozstalismy,ale dzis caly dzien pisalismy ze soba,mimo tego dol i bol:(

Gość **filipinka***
ja sie z moim tez wczoraj widzialam. niby bylo super. ale dzis od godz 15 cisza nie odzywa sie. nawet na wieczor nic nie napisal smutno mi jak cholera.

Gość HolaOla....
eee to jeszcze nie znaczy ze sie rozstaliscie:)

Gość **filipinka***
obawiam sie, ze ktos mu cos nagadal. jakichs glupot. jest pewien kolles co gada takie glupoty, wymysla historie ze glowa boli i boje sie ze cos mu nagadal i dlatego on sie nie odzywa. Boze jak to boli.

sokoro minoł dopiero miesiac czasu a wy juz sie rozstaliscie da sobie spokoj z tym facetem lub nie badz tak zazdrosna o zdobycz !!!

Gość **filipinka***
fakt nie rozstalismy sie jeszcze ale ja to czuje ze rozstanie jest blisko. i dlatego sie doluje.. bo dlaczego nie pisze nic? nie wierze ze przez caly wieczor nie wzial tel do reki :(:(:(

Gość rob
hej wszystkim.....a raczej tym co naprawde maja dola

Gość HolaOla....
hej rob;)

Gość rob
kochani najukochansza osoba w moim zyciu spi a ja rozpaczliwie szukam pomocy.mamy kryzys malzenski....straszny!!!!!!jestesmy 8 lat po slubie i moja zona zakochala sie w innym facecie....jest tu ktos kto by mi mogl podpowiedziec co nieco?

Gość **filipinka***
niby sie mowi ze my jestesmy skomplikowane a to nieprawda bo faceci jeszcze bardziej :(:(:( nie rozumiem go

Gość HolaOla....
ok ciezka sprawa a skad o tym wiesz?

Gość rob
niewiem od czego zaczac....

Gość rob
zona przyznala sie do tego zesie zakochala w innym....byla nawet kilka dni u niego.zostawila mnie i synka...

Gość rob
wrucila przed sylwestrem do domu.ale ja wciaz jestem dla niej obcy...niekochamy sie ani nawet nie calujemy.staram sie z calych sil.....

Gość HolaOla....
oj nasze problemy przy twoim to nic... a ile macie lat`?

Gość rob
jest tu ktos kto byl w podobnej sytuacji albo przeczytal ksiazke dobry maz roberta marka altera?

Gość rob
oboje po 31

Gość rob
wybaczylem jej szczerze naprawde ale z jej strony niema nawet czulych slow....to minie z czasem?

Gość HolaOla....
minie minie:) potrzebuje czasu tylko

Ty weź z nią pogadaj. Zostawcie dziecko pod opieką, tak żebyście mogli sami pobyć i spokojnie pogadać jak dorośli dłuższą chwilę, zwłaszcza żeby ona powiedziała szczerze co jest grane? Dlaczego wróciła, czy coś do Ciebie czuje. Jeśli jej wybaczyłeś... kurde, Twoja sprawa, ja rozumiem, że od dawna jesteście małżeństwem, chcesz walczyć, ok. Zje***a sprawa... Dla mnie coś takiego przekreśliło by ją na amen. Ale to tylko moje zdanie. Powiedziałeś jej, że jej wybaczyłeś? Jeśli nie to nie rób tego. Znaczy nie bądź wydaje mi się zbyt pobłażliwy. Kiedyś może jej powiedz, jak już będziesz pewien, że jesteś kimś ważnym dla niej. Co bym Ci radził, zabezpiecz się - nagraj jakąś rozmowe z nią - sorry ale jak dojdzie do rozprawy i chcesz mieć prawa do dziecka to taki dowód byłby dobry. Tylko uważaj chłopie jak to będziesz nagrwał zeby się nie połapała. Takie zabezpieczenie, zawsze będziesz mógł to spalić. Ciężko mi doradzać bo ja inaczej bym postąpił. Ale Ci wywinęła numer...