Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daszka87

JAK ZDOBYĆ BYŁEGO FACETA???

Polecane posty

Witam! Postanowiłam podzielić się tym co mnie bardzo męczy z czym nie potrafie sobie poradzić!!! Opowiem krótko o co konkretnie chodzi. Ponad dwa lata temu poznałam świetnego faceta, wówczas oboje byliśmy za granicą on pracował tam na stałe ja byłam na praktykach. Spotkaliśmy się kilka razy na imprezach bardziej grupowych niż sami. Nic nie wynikło z tej znajomości do czasu kiedy wróciłam do kraju zaczeła się szkoła i normalne życie maturzystki:) ... a tu nagle ktoś do mnie dzwoni pisze smsy okazało się że to on ... spotkaliśmy się u mnie w domku ... praktycznie znaliśmy się nic nas szczególnego nie łączyło do tego dnia kiedy mnie odwiedził ... wieczór był dłuuugi ... od tego dnia byliśmy PARĄ :) Nasza miłośći niestety szybko się skończyła :( To ja zostawiłam go ponieważ ktoś bardzo się o mnie starał ... dawał do zrozumienia, że nie jestem z nim szczęśiwa ... niestety rozstałam się z nim po kilku miesiącach ... ZOSTAWIŁAM DLA INNEGO !!! Z tamtym facetem byłam prawie dwa lata jednak często myślałam o mojej pierwszej wielkiej miłości...spotkałam się nawet z nim będąc z tym przez któego się rozstaliśmy...był miło :) Okazało się, że nie pasujemy do siebie i rozstałam się po ok dwóch latach ... teraz myślami jestem przy mojej wielkiej miłości sprzed ponad dwóch lat ... on wie o tym, że nie jestem już z nim, ostatnio się spotkaliśmy długo czekałam na to spotkanie ale jednak doszło do niego z czego bardzo sie cieszę:) On boi się mojej zmienności ale przecież ja się zmnieniłam jestem inna dojrzalsza, mam sporo doświadczeń ... ON jest sam ....... jak spytałm się kiedy się ostatnio zakochał to powiedział : \"... SZCZERZE, 2 LATA TEMU W TOBIE ... \" Co mam zrobić by go drugi raz zdobyć??? ZALEŻY MI NA TYM BARDZOOO ! Czuje, że on musi się do czegoś przekonać ale do czego??? JA GO BARDZO MOCNO KOCHAM :(

Gość normalnie nienormalna
hmm..wiesz tak naprawde musisz wiedziec konkretnie czeo cchesz..a powiedz ty kochałąs tego co dla niego pozucials tamtego??

Wiesz okazało się że nie bo niby mieliśmy wielkie plany na życie ale wszystko się popsuło kiedy jestem teraz sama myśle tylko o tym dlaczego tak się stało że zostawiłam tego pierwszego faceta:( Ten z którym byłam 2 lata okazał się dzieciakiem nieodpowiedzialnym ... itd. Ten do którego chciałbym wrócić jest cały czas w moim sercu.

Gość normalnie nienormalna
a widzisz wiec sama widzisz ze zrobils blad wiesz ja tez tak zrobilam z tym ze mecze sie do tej pory ja ci powiem tak z wlasnego doswiadczenia..na poczatku zaprzyjaznij sie z nim tak wiesz blizej zapross do iebie czy na piwko jesli on cos do ciebie czuje do pujdzie gadko zoabczysz 3mam kciuki:)

Spotkaliśmy sie wczoraj powiedzial ze nie umie szybko podjac drugi raz takiej decyzji co mam zrobic by mu pokazac ze mi na nim zalezy ale by nie odczuł ze jestem natręna??? mialaś podobna sytuacje opowiedz cos !

Gość malitkaaa
Musisz pokazać, że bardzo się zmieniłaś od momentu waszego rozstania. Czy macie konta na http://sympatie.eu/? Może spróbuj w ten sposób pokazać swój wygląd i charakter. Może przejdzie?