Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek 2444

kobieta powinna byc zadbana, czysta, pachnaca, zalotna, miec seks appeal

Polecane posty

Gość marek 2444

i do tego nie pocic sie ! a uczucia czy intelekt to kwestia drugorzedna zajelo mi dwadziescia kilka lat zeby do tego dojsc

Gość platfusser
kobieta zadbana, czysta, pachnaca, zalotna, mająca seksappeal kosztuje 200 za pół godziny. Jak jesteś dziadem to musisz mieć darmową zonę, brudną i aseksualną.

Gość kobieta13579
jak ma być pachnąca ,ponetna itd...kiedy ma to zrobic?w nocy?tez chce spać jak wy ,chyba ze w domu jest służąca

Człowiek bez względu na płeć powinien byc czysty, zadbany, niezalezny od nikogo finansowo ani w żaden inny sposób. Że niezalezny to doszłam do tego odrobinkę za późno bo na stare lata.

Gość objective
kobieta powinna byc tylko piekna - jeslli taka nie jest - to zrobic wszystko by taka byc :) Doskonale zgrabna, doskonale zadbana oraz doskonale piekna - symetryczna :) Aby taki skarb utrzymac musi miec odpowiedniego mezczyzne - posiadajacego zasoby - aby nie musiala pracowac.

Gość MLinl
zadbana - tak, ale czysta, po co?

a ty głupku się nie pocisz??? kobieta to też człowiek jakbyś nie wiedział. pocimy sie, pierdzimy sramy i rano śmierdzi nam z buzi więc idz do psychola bo masz nieżle nasrane we łbie

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tak, zgadzam się z Tobą, trudno jest żyć razem 2 smierdzielom, a wszyscy o imieniu Marek, których poznałam w życiu to wyjątkowe śmierdziele. Aż kiedyś się zastanawiałam... czy to takie imię spoconych knurków. łeeeeeeeeeeeeeeeee, wychodzi na to, że tak!

Gość MLinl
24 lata ci to zajęło? zacząłeś już w kołysce... zaiste doświadczony gość jesteś hahahahaha

to juz nawet pocic sie mozna, za duzo sie naczytalesgupot z gazet i naogladales mtv , jak chcesz taka lale to z sex shopu se kup jest zadna czysta pachnaca i sie nie poci:P lecz sie gosciu poki masz czas:P

Gość ruku kuku
a ja sie zgodze,uwielbiam byc zadbana,cudnie pachniec,dobrze wygladac,lecz musze przyznac facet musi miec zasoby odpowiednie abym ja miala na to czas i kase.Bo jesli musze duzo pracowac,zajmowac sie dziecmi,domem,....to czasu i sił mi brakuje....WIEC PANOWIE CHCECIE TAKICH KOBIET ZAPEWNIJCIE IM TO...A DOSTANIECIE KOBIETY PEŁNE SEXAPILU,ZADBANE,....WIEC DO ROBOTY...

Gość za to
no proszę to jak kobieta pracuje to nie pachnie?:O co to xa bzdety!!!:O Ja pracuje i musze byc zadbana nawwet bardziej niz jak nie pracowałam i mam własne zasoby na to aby zadbac o siebie ;)

Gość ruku kuku
OCZYWISCIE ZE JEST ZADBANA!!!!!!!!!!ale ma mniej czasu,kosmetyczka ,fryzjer ,solarium,pazurki,wonne kompiele w spa itp...wiec nie mow ze zdazysz zawsze posprzatac po 2 dzieci ,odebrac ze szkoły ,ugotowac obiad,pomozesz w Lekcjach,zawieziesz na plywalnie ....iiii w miedzy czasie skoczysz sobie to kosmetyczki,i do masazysty .....JESLI TAK TO GRATULUJE,BO MI BRAKUJE CZASU I CZESTO SIŁ...

Gość za to
to teraz kobiety nie potrafią same sobie zrobic paznokcie?:P