Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpimrano...

wicie co...

Polecane posty

Gość pimpimrano...

Właśnie sobie uświadomiłam, że mam brata BABĘ, CIOTĘ. Rozumiecie to? Mam brata CIOTĘ. Nie mogę - chce mi się smiać...trochę ...a trochę płakać . ... Taki pieszczoczek mamuśki, nie? Boże - nie mogę już patrzeć na tę męską ciotę i jego bobaska (bobcia - tak mówi na swoją żonę). :( Wyjechac i się nie denerwować ich ...miłością jakąś psychopatyczną. jak dla mnie. :(

Gość pimpimrano...
Nie wiem dokładnie czym sie charakteryzuje facet CIOTA, ale jak go jeszcze raz spotkam to mówię powiem wprost CZEŚĆ CIOTA! A mojemu ojcu też - no to samo. Boże - obym taka nigdy nie była... oczywiście nie jestem facetem, ale nie wiem co ta moja chora umysłowo matka ze mnie zrobiła... HEROINĘ? Dosłownie :( Mój brat i jego żona to CIOTA I jej BOBO. Boże - co za patologia. Jak najadalej stąd NATYCHMIAST :( EvaN.

Gość pimpimrano...
uwaga idzie ciota i jej bobo.... tylko komu to powiedzieć, nie? :( Lepiej się wynieść. EvaN.

Gość pimpimrano...
przepraszam ludzie - uświadomcie mnie - czy to jest wielki wyczyn w życiu robić coś za pieniądze rodziców kosztem siostry samotnej? Bardzo wielki? Czy mam CIOCIE dupcię obetrzeć z tego powodu. Lub coś z przodu? Nie wiem :( Dosłownie :(

Gość zapominalska mała
ja też mam takiego brata. ma 25 lat i jest nadal synusiem mamusi. powiesz coś bliżej?

Gość papryczka12
ja tez mam takiego brata i ma 27 lat:)