Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominaaaaa

CZY TO NORMALNE

Polecane posty

Gość dominaaaaa

dziewczyn pomozce mi bo juz nie wiem co myslec. pierwszy ra spoznia mi sie okres o 1 dni i nie wiem dlaczego czy to win tabletek czy estem ca ale tabletki bralam tylko misiaci zrezygnowalam. mozna powiedziec ze am dziwne powiklania bol piersi zaroty glowy nic mi sie nie chce hehe itd dlugo spedzam na tej stronc czasu i juz sama nie wiem co jest nie ktore dziewcyny pisza ze takie cos to jest sie wiazy a nie ktore ze im sie sponial tez wiecej casu okres nie byly wciazy. fakt faktem chcialabym moj chopak tez ale juz nie wiem co myslec. tym bardziej ze obilam test i yszedl negatywny moze t ja jest jakas dzina alo test sa do kitu albo to morze przez tabletki,,, te pytanie juz mnie drecy o tygodni... hmm

Gość dominaaaaa
dziewczyn pomozce mi bo juz nie wiem co myslec. pierwszy ra spoznia mi sie okres o 11 dni i nie wiem dlaczego czy to win tabletek czy estem ca ale tabletki bralam tylko misiaci zrezygnowalam. mozna powiedziec ze am dziwne powiklania bol piersi zaroty glowy nic mi sie nie chce hehe itd dlugo spedzam na tej stronc czasu i juz sama nie wiem co jest nie ktore dziewcyny pisza ze takie cos to jest sie wiazy a nie ktore ze im sie sponial tez wiecej casu okres nie byly wciazy. fakt faktem chcialabym moj chopak tez ale juz nie wiem co myslec. tym bardziej ze obilam test i yszedl negatywny moze t ja jest jakas dzina alo test sa do kitu albo to morze przez tabletki,,, te pytanie juz mnie drecy o tygodni... hmm

Brałaś miesiąc - czyli organizmowi namieszałaś.Teraz nie ma czegoś takiego jak "spóźnia mi się", bo rozregulowałaś gosp hormonalną i okres nadejdzie kiedy będzie chciał. Wróci do normy ale musisz poczekać 3-6 miesięcy.